![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| им макинг сите где сам упоредити схареуаре / демо / триал или фрееуаре версус ОпенСоурце .. Питање је, шта учинити? основне хтмл или УордПресс? ![]() хттп://кевинмабз.цо.цц тај је "експерименталне странице" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крени са УордПресс, то је много лакше.
| |||
| |||
| Ја бих да иде у текст едитор и хтмл Валидатор, али то је лично. Шта год да користите побрините се да је у складу са стандардима. Уордпресс је згодан импресиван и учиниће живот цео много једноставније од писања у хтмл!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Према вашем интерфејсу Алекса добија милионе посјета дневно али мислим да ћете се слажу да је основни поштено, нема много страна и нема везе. Збуњен. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
|
| |||
| |||
| Куоте:
хттп://ууу.сафер-нетуоркинг.цом/ремовеАлекса.пхп
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| СерверГуы, сите је 1400 категорисан у свету, тако да, осим ако су њихове заваравања Алекса који се може обавити затим да су узимајући милиона посета месечно. Мајк и Алекса је колачић за праћење тако да је врста сива површина, то је далеко од штетног и не прикупља никакве личне информације. |
|
| |||
| |||
| Уордпресс нуди тона функције, осим тога, можете продужити још употребљивости, оптимизација претраживача и друге опције додавања додатака. Док израдом уеб страници је увек ужурбано проблем. Ако је ваша сврха уеб страници се може постићи са УП, нема сумње, требали бисте се пребацили на УП. Постоје и друге ЦМС доступан на тржишту, као и Друпал, Мамбо, Даисеы, Јоомла, итд Овде је списак Цонтент Манагемент Сыстемс
__________________ Јиннат Ул Хасан СЕО Блог - Како ћу доћи до # 1 у Гоогле Љубав Гадгетс! Проверите Латест Гадгетс Фрее Уебсите СЕО Ревиеу |
|
| |||
| |||
| Да, ја донт имати милионе од погледа и лука почела још, само се ради баннер (који није леп) ... им урадили одлучивања, им иде за УордПресс ... хвала свима .. |
|
| |||
| |||
| Куоте: Куоте:
Стварни Сафер Нетуоркинг (Спыбот-С & Д) хттп://ууу.сафер-нетуоркинг.орг/ен/индекс.хтмл |