![]() |
|
| |||
| |||
| Sohbet sitesi yaparken nerede shareware karşılaştırın / Demo / deneme karşı ücretsiz veya açık-kod .. soru, ne yapmak gerekir? temel html veya WordPress? ![]() http://kevinmabz.co.cc "ve" deneysel sitede şu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WordPress gitmiş, çok daha kolaydır.
| |||
| |||
| Bir metin editörü ve html validator için gider ama bu kişisel. Ne kullanırsanız bu standartlara uyumlu olduğundan emin olun. Wordpress güzel ve etkileyici daha html de yazılı bir hayat çok daha kolay hale getirecek!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Alexa sitenizin bunu oldukça basit olduğunu kabul edersiniz düşünüyorum ziyaret bir gün henüz milyonlarca alır için, birçok sayfa ve bağlantıları yok göre. Karıştı. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Alıntı:
http://www.safer-networking.com/removeAlexa.php
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| ServerGuy, site in the world, bu takdirde daha sonra evet bir ay ziyaret milyonlarca alıyorsanız yapılabilir kendi Alexa numara olan 1400 sıralanır. Bu gri alan çeşit ve Mike Alexa bir izleme çerez, bu kadar zararlı gelen ve herhangi bir kişisel bilgi toplamaz. |
|
| |||
| |||
| Wordpress, dahası daha fazla kullanılabilirlik genişletebilirsiniz özellikler ton teklifi, arama motoru optimizasyonu ve diğer özellikleri daha pluginlerinin ekledi. Bir web sitesi oluşturmak Oysa her zaman telaşlı konu. Bu web sitesi sizin amaç WP ile elde edilebilir, işte WP geçmek gerekir şüphesiz olduğunu. There are CMS pazarda, Drupal, Mambo, Daisey, Joomla vb gibi İşte listenin kullanılabilir diğer İçerik Yönetim Sistemleri
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - nasıl # 1 Google ulaşmak Aşk Gadget'ları! En Son Gadget'ları Check Ücretsiz Web Sitesi SEO Dergisi |
|
| |||
| |||
| Since I havent henüz sadece afiş (bu) hoş değil yapılır başladı Evet, dont hit milyonlarca var ... karar vermek için yapılır sohbet, WordPress için gidiyoruz Sohbet ... herkese teşekkürler .. |
|
| |||
| |||
| Alıntı: Alıntı:
Gerçek Safer Networking (Spybot-S & D) http://www.safer-networking.org/en/index.html |
![]() |
|
| Bookmarks |