menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

360 přímé připojení pomocí modemu?

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2009, 16:03
Nový člen skupiny

Default 360 přímé připojení pomocí modemu?

Myslel jsem, že by to mělo být jednoduché, ethernet kabel od modemu k 360 - síla cyklu a měl by fungovat? není pro mě!

Já mám jiné půl 360 k Vánocům a byla smyslu pro připojení k Xbox Live na spad doplňky pro stáří a myslel bych si, že dnes jako překvapení ........ jak špatně jsem!

Byl jsem ve všech xbox nastavit obrazovek a troubleshooters zkoušela statickou ip, vyzkoušeli běh přes můj router, a přímo na modem, ale i stále nemůže získat adresu IP nebo jej nelze použít statické řešení, i mají Unplugged a replugged, pak vše, co tu a tam ve všech možných pořadí.

Nemůžu připojit oba počítače a velmi mizerný notebook přímo k modemu bez problémů.

Já opravdu nechci vysolit pro bezdrátový adaptér jako xbox je vedle modemu a jeho unlikley budeme pomocí počítače ve stejnou dobu.

Tento modem je abit 256? (říká, na dně) panenského médií.

Any ideas? am i chybí něco opravdu jednoduché? Děkuji předem!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nemám připojení k Internetu, a Můj počítač nerozezná Moje Modem Pomozte prosím Alxvga80 Sítě, Modemy & VoIP 12 10. červenec 2009 16:23
Bezdrátové připojení k tiskárně není pevně na modem blowinkisses Sítě, Modemy & VoIP 0 28. května 2009 19:02
Ne internetové připojení s kabelový modem real77 Sítě, Modemy & VoIP 7 20. prosince 2008 15:26
Širokopásmové připojení ADSL modem otázku chrisleech11 Sítě, Modemy & VoIP 5 11. ledna 2008 11:58
Broadband problému - žádné připojení k internetu, ale na modemu bliká Snake Obecné Hardware Chat 5 11. Září 2006 05:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.