μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

360 ευθείας σύνδεση μέσω modem;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιουν 2009, 16:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Default 360 ευθείας σύνδεση μέσω modem;

Νόμιζα ότι αυτό θα πρέπει να είναι εύκολο, Ethernet καλώδιο από modem σε 360 - ρεύματος και θα πρέπει να λειτουργεί; δεν είμαι!

Πήρα άλλο μισό μου 360 για τα Χριστούγεννα και να έχουν νόημα για τη σύνδεσή του μέχρι το Xbox Live για το νέφος πρόσθετων για τις ηλικίες και πίστευα ότι θα το κάνουμε και σήμερα ως μια έκπληξη ........ πόσο λάθος ήταν i!

i έχουν περάσει όλα τα Xbox οθόνες που έχουν συσταθεί και αντιμετώπισης προβλημάτων, προσπάθησε στατική ip, προσπάθησε εκτελείται μέσω router μου, και απευθείας με το μόντεμ, αλλά ακόμη δεν μπορώ να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP ή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την στατική διεύθυνση, i έχουν αποσυνδεθεί και replugged, στράφηκαν τα πάντα και να σβήνουν σε κάθε παραγγελία δυνατόν.

Θα μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή μου και τόσο πολύ crappy laptop απευθείας με το μόντεμ που δεν προβλήματα.

Πραγματικά δεν ήθελα να πληρώνω για ένα ασύρματο προσαρμογέα όπως το Xbox είναι δίπλα από το μόντεμ και τα unlikley θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή στο ίδιο διάστημα.

Το μόντεμ είναι μια abit 256; (λέει στο κάτω μέρος) για το παρθένο μέσα ενημέρωσης.

Οποιαδήποτε ιδέα; i am λείπει κάτι πολύ απλό; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.