manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

360 veza ravno preko modema?

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2009, 16:03
Novi član grupe

Default 360 veza ravno preko modema?

Mislio sam da ovo bi trebalo biti lako, Ethernet kabel iz modema do 360 - moć ciklus i to treba da rade? nije za mene!

ja je dobio moje druge polovice 360 za Božić, te su smisao za povezivanje to do Xbox živjeti za ispadanje dodaci za uzraste i mislio sam da to čine i danas, kao iznenađenje ........ kako mi je krivo!

sam se kroz sve Xbox postaviti ekrane i troubleshooters, pokušala statički IP, pokušao to trčanje kroz moj ruter i modem direktno ali ja još uvijek ne mogu dobiti IP adresu ili se ne može koristiti statički adresu, i imaju i replugged UNPLUGGED, okrenut na sve i isključiti u svakom cilju moguće.

ja mogu spojiti kako moj pc i vrlo jebani laptop direktno na modem bez problema.

JA stvarno dont 'ištanje to shell out za bežični adapter kao Xbox je do modema i njegove unlikley ćemo koristeći pc u isto vrijeme.

Modem je abit 256? (piše na dnu) na djevice medija.

Bilo koji ideja? ja sam stvarno nesto jednostavno nestalo? mnogo hvala unaprijed!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.