פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

360 הקשר ישר דרך מודם?

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 12 2009, 16:03
קבוצת חברות חדשות

Default 360 הקשר ישר דרך מודם?

חשבתי זה אמור להיות קל, Ethernet מודם כבלים מ 360 ל - כוח מחזור וזה אמור לעבוד? לא בשבילי!

יש לי את החצי השני של חג המולד ו 360 עבור היה משמעות כדי לחבר את זה כדי לחיות עבור Xbox fallout תוספות עבור גילאי וחשבתי שאני אעשה את זה היום כמו הפתעה ........ איך היה, אני לא בסדר!

יש לי עבר את כל Xbox להגדיר במסכי ו troubleshooters, ניסו IP סטטית, ניסו לפעול אותו דרך הנתב שלי, וישיר אל המודם אבל אני עדיין לא יכול לקבל כתובת IP, או לא יכול להשתמש בכתובת סטטית, אני יש unplugged ו replugged, הסתובב על הכל לסירוגין בכל הסדר אפשרי.

אני יכול להתחבר למחשב שלי הן מאוד crappy הנייד ישירות למודם ללא שום בעיות.

אני באמת לא רוצה לשלם עבור מתאם אלחוטי כמו Xbox הוא ליד המודם ואת unlikley אנחנו נהיה באמצעות מחשב בו זמנית.

המודם הוא abit 256? (אומר על התחתונה) ב בתול Media.

יש לך רעיונות? אני פשוט ממש חסר משהו? הרבה תודה מראש!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אין לי חיבור לאינטרנט, ואת המחשב שלי לא מזהה את המודם שלי עזרה בבקשה Alxvga80 רישות, מודמים & VoIP 12 -10 יולי 2009 16:23
חיבור אלחוטי למדפסת לא Hardwired כדי מודם blowinkisses רישות, מודמים & VoIP 0 -28 במאי 2009 19:02
אין חיבור לאינטרנט באמצעות מודם כבלים real77 רישות, מודמים & VoIP 7 20 דצמבר 2008 15:26
מודם חיבור פס רחב ADSL שאלה chrisleech11 רישות, מודמים & VoIP 5 11th ינואר 2008 11:58
פס רחב הבעיה - אין חיבור לאינטרנט אך המודם הברקה נחש כללי חומרה צ 'אט 5 11th ספטמבר 2006 05:52
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.