mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

360 ryšio tiesiai per modemą?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 12, 2009, 16:03
Naujas Narys

Default 360 ryšio tiesiai per modemą?

Maniau, kad tai turėtų būti lengva, Ethernet kabelis nuo modemo iki 360 - elektros energijos ciklu ir ji turi dirbti? ne man!

I got my kita pusė Kalėdinės 360 ir buvo apibrėžta, kad prijungti jį prie Xbox Live for Fallout Priedai amžiaus ir maniau aš norėčiau tai padaryti šiandien, kaip nustebinti ........ kaip klaidingai buvo i!

Man buvo per visus Xbox įsteigti ekranus ir problemos skaičiuoklės, bandė statinis IP, bandė paleisti ji per mano maršrutizatorius ir tiesiogiai prie modemo, bet aš vis dar negali gauti IP adreso arba ji negali naudoti statinį adresą, i būti išjungtas ir replugged, pasuko viską ir išjungti kas būtų įmanoma.

Galiu prisijungti ir mano PC ir labai crappy laptop tiesiogiai be jokių problemų modemas.

I really don't wanna Mokėti už bevielio ryšio adapterio, kaip Xbox šalia modemas ir jo unlikley mes naudojate kompiuterį tuo pačiu metu.

Modemas abit 256? (sako ant apačioje) dėl spaudimo žiniasklaidos.

Any ideas? am I missing kažkas tikrai paprasta? Many thanks in advance!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Neturiu interneto ryšiu, ir mano kompiuteris neatpažįsta Mano modemas Help please Alxvga80 Networking, Modems & VoIP 12 10 liepa 2009 16:23
Belaidžiu ryšiu prie spausdintuvo nėra hardwired prie modemo blowinkisses Networking, Modems & VoIP 0 Gegužė 28, 2009 19:02
Nr internetas su kabeliniu modemu real77 Networking, Modems & VoIP 7 20 gruodis 2008 15:26
Plačiajuosčio ryšio ADSL modemo klausimas chrisleech11 Networking, Modems & VoIP 5 11 sausis 2008 11:58
Plačiajuostis Problema - Nr internetas, bet modemas mirksi Snake General Hardware Chat 5 11 rugsėjis 2006 05:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.