mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

360 conexiune direct prin modem?

Reply

Thread Tools
Old 12 iunie 2009, 16:03
Noile state Group

Default 360 conexiune direct prin modem?

Am crezut că acest lucru ar trebui să fie uşor, cablu Ethernet de la modem la 360 - putere ciclu şi ar trebui să funcţioneze? nu pentru mine!

mi-am luat o jumătate de alte 360 de Crăciun şi au fost sensul de a conecta pana la xbox live pentru radioactive extras pentru vârstele şi am crezut că ar face-o azi ca o surpriza ........ cum a fost gresit i!

Am trecut prin toate xbox înfiinţat ecrane şi troubleshooters, a încercat IP static, a încercat să fie difuzate prin intermediul router-mea, şi direct la modem, dar eu tot nu se poate obţine o adresă IP sau nu poate utiliza adresa statică, i au unplugged şi replugged, totul sa transformat pe şi de pe la fiecare pentru posibil.

i se poate conecta ambele meu PC şi laptop foarte nasol direct la modem, fără probleme.

Eu chiar nu vreau să plăti pentru un adaptor wireless ca xbox este alături de modem şi unlikley va fi folosit de bucăţi, în acelaşi timp.

Modemul este un abit 256? (spune că pe partea de jos) la virgin media.

Ai vreo idee? Îmi scapă ceva foarte simplu? mersi in avans!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.