menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

360 priame pripojenie pomocou modemu?

Reply

Thread Tools
Old 12 júna 2009, 16:03
Nový člen skupiny

Myslel som, že by to malo byť jednoduché, ethernet kábel od modemu k 360 - sila cyklu a mal by fungovať? nie je pre mňa!

Já mám iné pol 360 k Vianociam a bola zmysle pre pripojenie k Xbox Live na spad doplnky pre vek a myslel by som si, že dnes ako prekvapenie ........ ako zle som!

Bol som vo všetkých xbox nastaviť obrazoviek a troubleshooters zkoušela statickú ip, vyskúšali beh cez môj router, a priamo na modem, ale aj stále nemôže získať IP adresu, alebo ho nemožno použiť statické riešenie, i majú Unplugged a replugged, potom všetko, čo tu a tam vo všetkých možných poradí.

Nemôžem pripojiť oba počítače a veľmi mizerný notebook priamo k modemu bez problémov.

Ja naozaj nechcem vysolit pre bezdrôtový adaptér ako xbox je vedľa modemu a jeho unlikley budeme pomocou počítača v rovnakom čase.

Tento modem je abit 256? (hovorí, na dne) panenského médií.

Any ideas? am i chýba niečo naozaj jednoduché? Ďakujem vopred!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.