менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

360 прямого зв'язку через модем?

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 червня 2009, 16:03
Нові члени групи

Default 360 прямого зв'язку через модем?

Я думала, це повинно бути легко, Ethernet кабель від модему до 360 - цикл харчування і вона повинна працювати? не для мене!

Я отримав мою другу половину 360 на Різдво і було сенсу для підключення його до Xbox Live для Fallout додатки віків і думали, що я б зробив це сьогодні, як сюрприз ........ , Як помилково був я!

Я пройшов через все Xbox встановити великі екрани і усунення неполадок, намагався статичний IP, пробувати тікати через мій маршрутизатор, і направити його на модем, але я до сих пір не може отримати IP-адреса або вона не може використовувати статичний адресу, я спроба відключити і Replugged, перевернули все і вимикається в кожному замовленні можливо.

Я можу з'єднати обидва моїх комп'ютерів і ноутбуків дуже Crappy безпосередньо до модему без проблем.

Я дійсно не хочуть витрачатись на бездротовий адаптер як Xbox поруч з модемом і його unlikley ми будемо використовувати комп'ютер в той же час.

Модем ABIT 256? (говорить на дні) на Virgin Media.

Будь-які ідеї? я відсутній щось дійсно просто? Большое спасибо заранее!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
I Have No підключення до Інтернету, і мій комп'ютер не розпізнає мій модем Help Please Alxvga80 Мережа, Модеми & VoIP 12 10 липня 2009 16:23
Бездротове підключення до принтера не постійне до модему blowinkisses Мережа, Модеми & VoIP 0 28 травня 2009 19:02
Відсутній з'єднання з інтернетом з кабельним модемом real77 Мережа, Модеми & VoIP 7 20 грудня 2008 15:26
Широкосмуговий модем ADSL зв'язку Питання chrisleech11 Мережа, Модеми & VoIP 5 11 січня 2008 11:58
Широкосмуговий Проблема - немає підключення до Інтернету, але мода миготливий Змії Генеральний обладнання чат 5 11 вересня 2006 05:52
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.