![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Én most vettem az Xbox 360 Premium konzol, a PC hangszórók láthatólag dolgoznak játék konzolokra, én vettem a szabványos 5,1 db sor beállítva currys ezek csak olcsó, de a 3,5 mm-es bemeneti, ideális a PC és mp3. de hogyan tudok csatlakozni, hogy a 360? My TV nem kapott egy fejhallgató port .. Thx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit tehetünk, hogy az egyik dugók / kábelek, hogy megváltoztatja a sztereó hang a 360 a kábel az egyetlen, amely szabvány hangfalak.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 18. május 2009 12:27 |
| Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 14 | 9. május 2009 20:59 |
| Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. március 2009 02:03 |
| Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer | Tplayer2007 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 13. január 2009 15:43 |
| Nem az én pc ... fedélzeten vagy PCI hangkártya | Grumlis | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | 4. Sep 2008 14:48 |
| Téma eszközök | |
| |