![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, μετά την οθόνη πλάνα σας πήρε το παιχνίδι εδώ! ενταχθούν σε όλους! Θα ξεκινήσει.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν αυτές τις φωτογραφίες έχουν ληφθεί πάνω από 10 λεπτά για να "κατεβάσετε" για μένα και μου κακή σύνδεση στο internet και ακόμη δεν μπορώ να τους δει όλους. Ίσως θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος τους είναι λίγο ή να τις μικρογραφίες.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αλλαγή κατηγορίας για να γνωρίζει άλλες εικόνες
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| συγγνώμη. ήταν εκείνες guna πω με dial up θα έχουν έναν σκληρό χρόνο εδώ. γελάω δυνατά. Ελπίζω αυτό το νήμα απογείωσης αρκετά καλά. ελπίζουμε να δούμε πολλές φωτογραφίες. |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]()
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά παίζει κάποιο COD4 ... Ήμουν θα ανεβάσετε κάποια UT3 pics αλλά και τον υπολογιστή μου λειτουργεί λίγο αργή ... χρειάζεται μια επανεκκίνηση. Μάλλον γιατί έχω εδώ και λίγο πριν από την επεξεργασία βίντεο. |
|
| |||
| |||
| Ένας από τους καλύτερους παίκτης ενιαίου τρόπου παιχνίδια που έχω παίξει σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, το όμορφο και το άκρο του καθίσματος
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| οποιονδήποτε άλλον wana μετά κάποια πλάνα στο παιχνίδι; Θα πάρω μερικά πιο σύντομα! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| άρρωστος μέχρι τελικά να πάρετε κάποια tF2 πάντοτε καυχιέται screenies ξεκαρδιστική!
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η οθόνη δεν θα υστέρων ακόμα και αν ο υπολογιστής είναι απόσπαση | edgarcsc | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 9 Ιουν 2009 12:45 |
| Toshiba Satellite 1800-921 Laptop - Μαύρη Οθόνη, Δεν BIOS, Δεν Post | mosesdam | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 22η Μαΐου 2009 05:38 |
| Οθόνη καμπή πράσινο όταν φορτώνει ένα PC game | opnight | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 16 Αυγ 2008 09:11 |
| Μπλε οθόνη Από παιχνίδι;; | Kadejd | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 22 Αυγ 2007 17:30 |
| Post εκείνες pics | alex | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 29 Απρ 2007 18:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |