![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, post zaslon metak u igri vam je ovdje! svi pridružite u! Ja ću započeti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa one slike su se više od 10 minuta za preuzimanje za mene i moj siromašan internet priključkom i dalje ne mogu vidjeti ih sve. Možda želite promijeniti veličinu ih malo ili ih thumbnails.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Promjena zaglavlja da drugima svjesni images
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| žao mi je. guna je reći onima s dial up će imati tvrdo vrijeme ovdje. lol. Nadam se ovaj thread poletjeti prilično dobro. nadam se da vidjeti mnogo fotografija. |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]()
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je svira neki COD4 ... Bio sam ću uploadati neke slike, ali UT3 ali moj računalo je trčanje malo spor ... treba ponovo pokrenuti. Vjerojatno zato što sam radiš malo video editiranja prije. |
|
| |||
| |||
| Jedan od najboljih Single player modu igre sam igrao u dugo vremena, lijepih i rub Vaše sjedalo
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| nikom drugom wana post neki metak u igri? Ja ću još gore uskoro! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ill get up eventualno neki tF2 uvijek ima smiješan screenies!
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj ekran neće post iako je računalo objavljivanja | edgarcsc | General Hardware Chat | 2 | 9. lipnja 2009 12:45 |
| Laptop Toshiba Satellite 1800-921 - Crni ekran Ne BIOS Ne Post | mosesdam | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 22. svibanj 2009 05:38 |
| Screen tokarenje zeleno kada učitava PC igre | opnight | Graphics Cards & Monitors | 6 | 16. kolovoz 2008 09:11 |
| Blue Screen divljači? | Kadejd | Općenito Software Chat | 5 | 22. kolovoz 2007 17:30 |
| Post onih pics | alex | General Hardware Chat | 18 | 29. travanj 2007 18:01 |
| Thread Tools | |
| |