![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה בסדר, לכתוב את לקח לך תמונות מסך של המשחק כאן! כולם להצטרף! אני מתכוון להתחיל.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן יש את אלה תצלומים שצולמו במשך 10 דקות כדי להוריד לי את העניים ואת החיבור לאינטרנט ואני עדיין לא יכול לראות את כולם. אולי אתה רוצה לשנות את גודל אותם קצת או להפוך אותם ממוזערות.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שינוי כותרת כדי להפוך אחרים מודעים תמונות
|
| |||
| |||
| מצטער. היה אומר לאלה עם guna Dial up יהיה קשה כאן. לצחוק בקול רם. אני מקווה לעשות את זה פתיל להוריד די טוב. מקווה לראות הרבה תמונות. |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]()
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| פשוט היה קצת לשחק COD4 ... רציתי להעלות כמה UT3 התמונות אלא גם את המחשב שלי פועל קצת איטי ... נדרשת הפעלה מחדש. כנראה בגלל שאני כבר עושה קצת לפני עריכת וידאו. |
|
| |||
| |||
| אחד הטובים ביותר של שחקן יחיד יש לי מצב משחקים שיחק ב הרבה זמן, יפה קצה המושב שלך
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| עוד מישהו לכתוב wana כמה יריות בתוך המשחק? אמסר קצת יותר למעלה בקרוב! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חולה קצת למעלה, בסופו של דבר TF2 תמיד boasts עליז screenies!
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המסך שלי לא יפרסם אף הוא שולח את המחשב | edgarcsc | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 9th יוני 2009 12:45 |
| Toshiba Satellite 1800-921 Laptop - מסך שחור, לא ה-BIOS, לא פוסט | mosesdam | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 22 מאי 2009 05:38 |
| מסך הורקה בעת טעינת משחק מחשב | opnight | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 16th אוגוסט 2008 09:11 |
| מסך כחול מאת משחק?? | Kadejd | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 22 אוגוסט 2007 17:30 |
| שליחת התמונות האלה | אלכס | כללי חומרה צ 'אט | 18 | 29 אפריל 2007 18:01 |
| שרשרת כלים | |
| |