![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, po Screen Shots jums paėmė į žaidimą čia! kiekvienas prisijungti! I'll start.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na šių nuotraukų buvo imtasi per 10 minučių atsisiųsti už mane ir mano prastas internetas ir aš dar negaliu matyti juos visus. Gal norite pakeisti jų dydį bitų ar jas paveikslėlius.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pakeitus pozicijoje, kad kiti supranta vaizdų
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| atsiprašau. buvo Guna pasakyti tie su dial-up bus sunku čia. garsiai juoktis. Viliuosi šioje temoje kilimo gana gerai. tikiuosi pamatyti daug nuotraukų. |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]()
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Tiesiog buvo žaisti kai CoD4 ... Buvau gonna open kai UT3 nuotraukų taip pat, bet mano kompiuteryje veikia šiek tiek lėtai ... reikia paleisti. Tikriausiai dėl to, I've been doing vaizdo redagavimo šiek tiek anksčiau. |
|
| |||
| |||
| Vienas iš geriausių Vieno žaidėjo režimas žaidimų aš žaisti ilgą laiką, gražūs ir krašto savo vietą
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| kitiems wana paštu kai kurių žaidimo vaizdus? I'll have some more up soon! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ill kažkiek iki galiausiai TF2 visada didžiuojasi hilarious screenies!
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano ekrane ne rašyti, nors kompiuteryje yra komandiruotės | edgarcsc | General Hardware Chat | 2 | 9 birželis 2009 12:45 |
| Toshiba Satellite 1800-921 Laptop - Black Screen, Nr BIOS, Nr Siųsti | mosesdam | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gegužė 22, 2009 05:38 |
| Ekrano tekinimo žalia įkeliant PC žaidimas | opnight | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | Rugpjūtis 16, 2008 09:11 |
| Blue Screen from game? | Kadejd | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | Rugpjūtis 22, 2007 17:30 |
| Rašyti tie Pics | Alex | General Hardware Chat | 18 | Balandis 29, 2007 18:01 |
| Temos įrankiai | |
| |