![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, pe post de ecran aţi luat în joc aici! Alăturaţi-vă în toată lumea!!! Voi începe.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine aceste fotografii au luat peste 10 de minute pentru a descărca pentru mine şi-mi săraci conexiune la internet şi încă nu pot vedea pe toate. Poate doriţi să le redimensiona un pic sau de a le face miniaturi.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Schimbarea rubrica alţii pentru a face cunoştinţă de imagini
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| regret. a fost guna spun cei cu dial-up va avea un hard timp aici. hohot de râs. I do hope this thread scoate destul de bine. speranţă pentru a vedea mai multe imagini. |
|
| |||
| |||
![]() ![]() ![]()
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Doar jucat unele COD4 ... Am fost să încărcaţi câteva UT3 pics precum şi PC-ul meu, dar se execută un pic cam lent ... are nevoie de un restart. Probabil pentru că am făcut un pic de editare video înainte. |
|
| |||
| |||
| Una din cele mai bune single player mode jocuri am jucat într-o lungă perioadă de timp, de frumoasă şi de margine de scaun
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| oricine altcineva wana posta câteva poze în joc? Voi avea ceva mai mult până în curând! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Raul a lua nişte până în cele din urmă tF2 întotdeauna mandreste hilar screenies!
|
| Marcaje |