![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj: D
Tohle je moje najobľúbenejšie počítačová hra a jej Free, môžete hrať jeden hráč (len ty proti hra na troch úrovniach ", a najťažšie je ťažké", alebo on-line) Alien Arena 2007 je zdarma a bez spyware všetky ovládacie prvky sú prispôsobiteľné a grafiky sú brilantné, Screen Shot> Tady Poznámka: 204 megabajty na stiahnutie> Alien Arena 6.04 až 2007 Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Ooo, veľký obrázok: o |
|
| |||
| |||
| Áno, ale jeho pekelnej hry Em a grafiky sú lepšie ako niektoré hry musíte kúpiť! |
|
| |||
| |||
| Je to multiplayer? |
|
| |||
| |||
| Áno, môžete pripojiť Clan a boj nechodím on-line hry drží víťaznú Bankomat: D a ive been AA hrá od roku 2006, jeho veľmi chytrý a dobre premyslenú hru, dúfam, skúste to Em já si nemyslím, že budete sklamaní. |
|
| |||
| |||
| I shalll nechal ju stiahnuť cez noc:) |
|
| |||
| |||
| Aké máte pripojenie Em? |
|
| |||
| |||
| Já nevím. By nemalo trvať tak dlho |
|
| |||
| |||
| Em skúste Test Your Bandwidth v General Software Chat budete vedieť, potom? |
|
| |||
| |||
| Mám. Váľať sa |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potřebuju to cudzinec / Alienware prípad! | Xeon | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 1. September 2008 04:00 |
| Pomoc MS Office 2007! | shannva | Office & Aplikácie | 18 | 22. januára 2008 10:41 |
| Word 2007 pomôže | robina80 | Office & Aplikácie | 2 | 21 januára 2008 14:53 |
| Word 2007 | Maria | Office & Aplikácie | 3 | 10. júna 2007 16:34 |
| MS 2007 riadkovanie | Maria | Office & Aplikácie | 4 | 12. mája 2007 06:30 |
| Thread Tools | |
| |