![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Опитах се да се Рицари на Стария република, тъй лордовете да тече в моя Vista система, без късмет снощи. Всеки, който има някакви идеи? АТРИБУТИ: Аз опитах съвместимостта на готовност, без любов, така че вече не е на работа, си мислех, че е трябвало да работи с evertyhing LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво всъщност се случва, когато се опитате да го изпълним? Били ли сте опитвали вървят го като повишени потребител (като администратор)?
|
| |||
| |||
| "Star Wars: Рицари на Стария Република II: The тъй лордовете е спрял да работи. А проблемът е причинила програмата да престане да работи коректно. Windows ще colse на програмата и да ви уведоми, ако разтворът е на разположение. " Това се появи, когато се опитвам да играя. LOL всеки друг "функция" на лента с меню работи с изключение играе играта. Мога да го конфигурирате, го актуализира регистъра го чуете отваряне на музика, но не мога да я играя. Намерих "определя", която изисква поставяне на линията на код (. DLL) някъде във файла, но не знам как да направя това или дори и да работи. Това може да бъде само една от тези игри, които няма да се изпълняват с Vista. АТРИБУТИ: О и да, аз се опитах да вървят Админ. Аз също опитаха няколко различни режима на съвместимост. |
|
| |||
| |||
| Имате ли линк към тази корекция?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Да, имах предвид да се включват в последния пост, но имам разсеяни от дъщеря ми, LOL. Ето: http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143 Аз сте изтеглили файла, аз просто не знам къде да слагам то или как да го има ..........,. |
|
| |||
| |||
| Тя трябва да бъде въпрос на местене и отпадането му в игрите програмата папка. Трябва да си струва да опитам.
|
| |||
| |||
| Дали не работи, аз просто го опитвали. и да, тя е на стойност опитам. Някакви други предложения? По дяволите, аз просто видях Имам само 13 участия на пространството, оставено на твърдия си диск. Време е да получите друга раптор и след това бъг ли другарите около RAID. Добре, че там вече е ръководството на този тук ............. |
|
| |||
| |||
| Ако всичко, което искам, е по-голямо пространство, а след това RAID-вероятно не е начин да отида. Това просто ще ви дам redundency или по-висока скорост. Аз не знам много за игри, така се надяваме, че някой друг ще стъпка инча
|
| |||
| |||
| Ами благодаря все пак. Вероятно знак от горе, за да започнете следването си A + книгата, а не играят игри LOL. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дали HJT работата на Vista? | Бъба | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 17 Дек 2008 14:18 |
| Дали Acer F-22 Работа с 64 битови Vista? | Rapolyne | Графика на карти & Монитори | 7 | 4 ноември 2008 06:47 |
| Изглед звук рекордер. Как работи | ashmehta | Общи Софтуер Чат | 3 | 12 май 2008 г. 12:30 |
| Ще ми PC игри работят с Vista? | xAlanxEnglandx | PC & конзолата Gaming | 3 | 24 Дек 2007 15:53 |
| Ie7 не работи върху Vista Home Premium | HistoryGirl | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 8 | 20-ти септември 2007 11:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |