по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Всеки, който знае как да Котор 2 за работа в Vista?

Reply

Нишка Инструменти
Old 26 август 2008, 06:15
Номер на групата

Default Всеки, който знае как да Котор 2 за работа в Vista?

Опитах се да се Рицари на Стария република, тъй лордовете да тече в моя Vista система, без късмет снощи. Всеки, който има някакви идеи?

АТРИБУТИ: Аз опитах съвместимостта на готовност, без любов, така че вече не е на работа, си мислех, че е трябвало да работи с evertyhing LOL.
Old 26 август 2008, 06:30
Модератор Група

Какво всъщност се случва, когато се опитате да го изпълним?

Били ли сте опитвали вървят го като повишени потребител (като администратор)?

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 27 август 2008, 19:54
Номер на групата

"Star Wars: Рицари на Стария Република II: The тъй лордовете е спрял да работи.

А проблемът е причинила програмата да престане да работи коректно. Windows ще colse на програмата и да ви уведоми, ако разтворът е на разположение. "

Това се появи, когато се опитвам да играя. LOL всеки друг "функция" на лента с меню работи с изключение играе играта. Мога да го конфигурирате, го актуализира регистъра го чуете отваряне на музика, но не мога да я играя. Намерих "определя", която изисква поставяне на линията на код (. DLL) някъде във файла, но не знам как да направя това или дори и да работи.

Това може да бъде само една от тези игри, които няма да се изпълняват с Vista.

АТРИБУТИ: О и да, аз се опитах да вървят Админ. Аз също опитаха няколко различни режима на съвместимост.
Old 28 август 2008, 11:00
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Бъба View Post
Намерих "определя", която изисква поставяне на линията на код (. DLL) някъде във файла, но не знам как да направя това или дори и да работи.
Имате ли линк към тази корекция?

Old 28 август 2008, 11:47
Номер на групата

Да, имах предвид да се включват в последния пост, но имам разсеяни от дъщеря ми, LOL. Ето:

http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143

Аз сте изтеглили файла, аз просто не знам къде да слагам то или как да го има ..........,.
Old 28 август 2008, 13:10
Модератор Група

Тя трябва да бъде въпрос на местене и отпадането му в игрите програмата папка.

Трябва да си струва да опитам.

Old 28 август 2008, 13:46
Номер на групата

Дали не работи, аз просто го опитвали. и да, тя е на стойност опитам. Някакви други предложения?

По дяволите, аз просто видях Имам само 13 участия на пространството, оставено на твърдия си диск. Време е да получите друга раптор и след това бъг ли другарите около RAID. Добре, че там вече е ръководството на този тук .............
Old 28 август 2008, 14:24
Модератор Група

Ако всичко, което искам, е по-голямо пространство, а след това RAID-вероятно не е начин да отида. Това просто ще ви дам redundency или по-висока скорост.

Аз не знам много за игри, така се надяваме, че някой друг ще стъпка инча

Old 29 август 2008, 03:58
Номер на групата

Ами благодаря все пак. Вероятно знак от горе, за да започнете следването си A + книгата, а не играят игри LOL.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Дали HJT работата на Vista? Бъба Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 5 17 Дек 2008 14:18
Дали Acer F-22 Работа с 64 битови Vista? Rapolyne Графика на карти & Монитори 7 4 ноември 2008 06:47
Изглед звук рекордер. Как работи ashmehta Общи Софтуер Чат 3 12 май 2008 г. 12:30
Ще ми PC игри работят с Vista? xAlanxEnglandx PC & конзолата Gaming 3 24 Дек 2007 15:53
Ie7 не работи върху Vista Home Premium HistoryGirl Браузъри Уеб & FTP клиенти 8 20-ти септември 2007 11:55
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc