![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Snažil jsem se dostat Rytíři ze Starého republika, Sith páni běžet na mém systému Vista bez štěstí poslední noc. Každý, kdo má nějaké názory? EDIT: Zkoušel jsem v režimu kompatibility s žádnou lásku už tak, že se nezdá být v práci, jsem si myslel, že měl na práci s evertyhing lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co vlastně děje, když se pokusíte spustit? Už jste vyzkoušeli běh jako zvýšené uživatele (jako admin)?
|
| |||
| |||
| "Star Wars: Rytíři ze Staré republiky II: Sith páni přestal pracovat. A problém, který způsobil program přestat pracovat správně. Windows budou colse programu a oznámí vám, pokud roztok není k dispozici. " To uvidíte, když se snažím hrát. LOL každé další "funkci" na menu bar funguje kromě hrát hry. Já ji konfigurovat, aktualizovat je, zaregistrovat se, poslouchat hudbu otevření ale nemohu přehrát. Našel jsem a "opravit", která vyžaduje umístit řádek kódu (. Dll) někde v souboru, ale nevím, jak to udělat, nebo i když to funguje. To může být jen jedna z těch her, které nejsou v rozporu s Vista. EDIT: No a ano, jsem se pokusil běží jako admin. Také jsem se pokusil v několika různých režimech kompatibility. |
|
| |||
| |||
| Máš odkaz na tuto opravu?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jo, myslím, že to patří v poslední příspěvek, ale dostal nepozorný by moje dcera, lol. Zde: http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143 Já si stáhli soubor, jen nevíte, kde ji, nebo jak ji tam ..........,. |
|
| |||
| |||
| Mělo by být jen záležitostí přetáhnete jej do hry program složku. Musím za to zkusit.
|
| |||
| |||
| Nefungoval, jsem se pokusil ji. a ano, je dobré se o to pokusit. Jakékoliv další návrhy? Dang, jsem viděl jsem jen 13 Koncerty prostoru vlevo na mém pevném disku. Čas získat další raptor a pak jste chybu stipendistů o RAID. Dobrá věc je již návod na které zde ............. |
|
| |||
| |||
| Je-li vše, co chci je více místa, pak RAID asi není správná cesta. To bude právě vám redundency nebo více rychlostí. Nevím nic o hry, tak doufejme, že někdo jiný bude krok palců
|
| |||
| |||
| Tak i tak díky. Pravděpodobně znamení shůry začít studovat mou knihu A +, a ne hrát hry lol. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Má HJT práci na Vista? | Bubba | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 17. prosince 2008 14:18 |
| Má Acer F-22 Práce s 64 Bit Vista? | Rapolyne | Graphics Cards & Monitory | 7 | 4. listopadu 2008 06:47 |
| Vista zvukový záznamník. Jak to funguje | ashmehta | Obecné Software Chat | 3 | 12. května 2008 12:30 |
| Bude moje práce s PC Games Vista? | xAlanxEnglandx | PC a herní konzole | 3 | 24. Prosinec 2007 15:53 |
| IE7 nefunguje na Vista Home Premium | HistoryGirl | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 8 | 20. Září 2007 11:55 |
| Thread Nástroje | |
| |