![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα να Ιπποτών της Παλαιάς Δημοκρατίας, Η Sith Lords μου να τρέχει σε Vista με το σύστημα δεν τύχη χθες το βράδυ. Όποιος έχεις καμιά ιδέα; EDIT: Προσπάθησα με τρόπο συμβατό με την αγάπη δεν έχει ήδη έτσι ώστε δεν φαίνεται να εργαστούν, σκέφτηκα ότι έπρεπε να συνεργαστεί με evertyhing lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι πραγματικά συμβαίνει όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε; Έχετε δοκιμάσει τη λειτουργία του ως αυξημένα χρήστη (ως admin);
|
| |||
| |||
| "Star Wars: Knights της Παλαιάς Δημοκρατίας II: The Sith Lords, έχει σταματήσει να λειτουργεί. Ένα πρόβλημα που έχει προκαλέσει το πρόγραμμα να σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Windows θα colse το πρόγραμμα και σας ειδοποιεί αν η λύση είναι διαθέσιμη. " Αυτή Αναδύεται όταν προσπαθώ να παίξουν. LOL κάθε άλλο "χαρακτηριστικό" στη γραμμή μενού, εκτός από τα έργα παίζουν παιχνίδι. Μπορώ να ρυθμίσετε αυτή, ενημερώνει, μητρώο αυτό, το άνοιγμα ακούω μουσική, αλλά δεν μπορώ να το παίξετε. Βρήκα ένα "ορίσει" η οποία απαιτεί τη διάθεση ενός γραμμή κώδικα (. Dll) κάπου στο αρχείο, αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνουμε αυτό ή ακόμα και αν αυτό δουλεύει. Αυτό μπορεί να είναι μόνο ένα από αυτά τα παιχνίδια που δεν θα τρέχει με Vista. EDIT: Ω ναι, προσπάθησα να λειτουργήσει το admin. Επίσης, προσπάθησε πολλές διαφορετικές από τη συμβατότητα των τρόπων. |
|
| |||
| |||
| Έχετε μια σύνδεση με αυτήν την ενημέρωση κώδικα;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ναι, το έκανα για να συμπεριληφθεί στην τελευταία θέση, αλλά έχεις αποσπάται από την κόρη μου, lol. Εδώ: http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143 Έχω κατεβάσει το αρχείο, απλά δεν ξέρω από πού να το θέσω ή πώς να το θέσω εκεί ..........,. |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει απλώς να είναι ζήτημα μεταφορά και απόθεση σε παιχνίδια το πρόγραμμα φάκελο. Πρέπει να αξίζει να προσπαθήσουμε.
|
| |||
| |||
| Μήπως δεν λειτουργεί, απλά δοκιμάσει. και ναι, ήταν αξίζει να προσπαθήσουμε. Οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις; DANG, Μόλις είδα ότι έχω μόνο 13 συναυλίες του διαστήματος για την αριστερή μου σκληρό δίσκο. Ώρα να πάρετε άλλο αρπακτικών και, στη συνέχεια, κάνετε λάθος σχετικά με το RAID υποτρόφων. Καλά που υπάρχει ήδη για την εκμάθηση ότι εδώ ............. |
|
| |||
| |||
| Αν θέλετε όλα είναι περισσότερο χώρο, τότε κατά πάσα πιθανότητα RAID δεν είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε. Αυτό θα σας δώσει μόνο redundency ή περισσότερων ταχυτήτων. Δεν ξέρω πολλά για τα παιχνίδια, ώστε ελπίζουμε ότι κάποιος άλλος θα βήμα in.
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ευχαριστώ ούτως ή άλλως. Πιθανώς ένα σημάδι από πάνω, για να αρχίσει τις σπουδές μου Α + βιβλίο και να μην παίζουν παιχνίδια lol. |