![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pokušao sam dobiti Knights of Stari Republic, The Sith Gospodarima to trčanje na moj Vidik sistem sa nijedan sreća sinoć. Bilo tko je dobio bilo koji ideja? EDIT: JA pokušao Compatibility modu bez ljubavi već da se 'činiti se to funkcionirati, ja mislio da je trebao raditi sa evertyhing lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što zapravo događa kada pokušate pokrenuti Internet? Jeste li pokušao trčanje Internet kao uzvišeni korisnika (kao admin)?
|
| |||
| |||
| "Star Wars: Knights of Stari Republic II: The Sith Gospodarima prestala raditi. A problem je uzrokovao da program prestati raditi ispravno. Windows će colse program i obavijestiti Vas ako rješenje je dostupna. " Koji pops gore kada pokušate reproducirati. LOL svaka druga "opcija" na traci izbornika, osim radova igrati igru. Ja mogu konfigurirati ga, ažurirati ga, registrirati se, čuje otvaranje glazbe, no ne mogu ga igrati. Našao sam je "popravili", koji zahtijeva stavljanje na jednoj liniji koda (. Dll) negdje u datoteku, ali ne znam kako to učiniti, pa čak i ako se to radi. Ovaj svibanj pravedan biti jedna od onih igara koje se neće prikazivati sa Vidik. EDIT: Eh i da, JA pokušao trčanje kao admin. Također sam pokušao na nekoliko različitih načina kompatibilnosti. |
|
| |||
| |||
| Imate li link na ovu popraviti?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Yep, ja značilo da biste ga uključili u zadnji post, ali je dobio omesti moje kćeri, lol. Ovdje: http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143 I've preuzeli datoteku, sam ne znam gdje da ga ili kako da ga tamo ..........,. |
|
| |||
| |||
| Trebao bi biti samo stvar povučete i pustite ga u igrama program folder. Moram se isplati pokušati.
|
| |||
| |||
| Nije 'funkcionirati, JA pravedan pokušao Internet. i da, bilo je vrijedno probati. Bilo koji drugi prijedlog? Dang, ja sam samo vidjela samo 13 nastupe prostora lijevo na moj hard disk. Vrijeme je za još jedan Raptor get a zatim bug vas drugova o RAID. Dobra stvar već postoji tutorial o tome ovdje ............. |
|
| |||
| |||
| Ako želite da se sve više prostora, RAID onda vjerojatno nije put. To će vam dati samo redundency ili više brzina. Ne znam mnogo o igrama, tako će, nadamo se, netko drugi korak u.
|
| |||
| |||
| Well thanks anyway. Vjerojatno znak odozgo da biste započeli studiranje A + moje knjige i ne igramo lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Da li HJT raditi na Vista? | Bubba | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 17. prosinac 2008 14:18 |
| Da li Acer F-22 Rad sa 64-bitna Vista? | Rapolyne | Graphics Cards & Monitors | 7 | 4. studeni 2008 06:47 |
| Vidik zvuk zapisničar. How does it work | ashmehta | Općenito Software Chat | 3 | 12. svibanj 2008 12:30 |
| Hoće li moj PC Igre rad sa Vista? | xAlanxEnglandx | PC & konzole Igre | 3 | 24. prosinac 2007 15:53 |
| IE7 ne rade na Vista Home Premium | HistoryGirl | Web Browsers & FTP Klijenti | 8 | 20. Ruj 2007 11:55 |
| Thread Tools | |
| |