![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Próbáltam, hogy Knights of the Old Republic, mert a Lordok futtatni az én Vista rendszer nem szerencse az éjjel. Anyone got any ideas? Edit: Próbáltam a kompatibilitási módot nem szeretlek már, hogy úgy tűnik, nem működik, azt hittem, hogy az volt, hogy működjön együtt evertyhing lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történik valójában, amikor megpróbálja futtatni ezt? Megpróbáltad már működik, mint egy magas felhasználó (az admin)?
|
| |||
| |||
| "Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Lord mert már nem működik. Problémát okozott, hogy a program megfelelően fog működni. Windows colse a programot, és értesítést küld, ha a megoldás nem áll rendelkezésre. " Hogy jön ki, ha megpróbálok játszani. LOL minden más "funkciót" a menü munkálatok kivéve játszani játék. Azt lehet beállítani, a frissítés, a nyilvántartás, a nyitó zenét hallani, de nem játssza le. Találtam egy "fix", amely megköveteli helyezett vonal-kód (. Dll) valahol a kép, de nem tudom, hogyan kell csinálni, vagy még akkor is, ha működik. Ez csak egyike azoknak a játékok, hogy nem fog futni a Vista. Edit: Ja és igen, próbáltam futó admin. én is próbáltam különböző a kompatibilitási mód. |
|
| |||
| |||
| Van egy link, hogy ezt a javítást?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ja, gondoltam, hogy ez az utolsó utáni, de van megzavart a lányom, lol. Íme: http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143 Már letölthető a fájl, csak nem tudja, hol és hogyan tette, hogy ott ..........,. |
|
| |||
| |||
| Ezt csak egy kérdés Húzással és elejtette a játékok program mappát. Kell lennie egy próbát megér.
|
| |||
| |||
| Nem dolgozik, én csak próbáltam. És igen, ez megér egy próbát. Minden más javaslatok? Dang, most láttam én csak 13 Koncertek a hely az én merevlemezére. Idő, hogy más ragadozó majd hiba akkor emberek mintegy RAID. Jó dolog már létezik egy tutorial, hogy itt ............. |
|
| |||
| |||
| Ha az összes kívánt helyet, majd RAID valószínűleg nem a megfelelő módszer. Ez csak az Ön redundency vagy nagyobb sebességgel. Nem tudom, sokat játékokat így remélhetőleg valaki majd lépés hüvelyk
|
| |||
| |||
| Hát kösz. Talán egy jel, hogy a fenti tanul my A + könyvet, és nem játszhat lol. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tárgytalan HJT munka Vista? | Bubba | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 17. december 2008 14:18 |
| Tárgytalan Acer F-22 Együttműködés a 64 bites Vista? | Rapolyne | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 4. november 2008 06:47 |
| Vista hangrögzítő. Hogyan működik | ashmehta | General Chat szoftver | 3 | 12. május 2008 12:30 |
| Will my PC Games munka Vista? | xAlanxEnglandx | PC és konzol játékok | 3 | 24. december 2007 15:53 |
| IE7 nem működik Vista Home Premium | HistoryGirl | Web böngésző és FTP Clients | 8 | 20. Szeptember 2007 11:55 |
| Téma eszközök | |
| |