mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Kiekvienas žino, kaip Kotor 2 darbo Vista?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 26, 2008, 06:15
Donorų grupės

Default Kiekvienas žino, kaip Kotor 2 darbo Vista?

Bandžiau gauti Knights of the Old Republic, Sith Lords paleisti mano Vista "sistema nėra laimės last night. Anyone got any ideas?

EDIT: Bandžiau suderinamumo režimu su ne meilė jau, kad neatrodo, kad darbas, aš maniau, kad turėjo dirbti su evertyhing lol.
Old Rugpjūtis 26, 2008, 06:30
Moderatorius Grupė

Kas iš tikrųjų nutinka, kai bandote paleisti?

Jūs bandė veikti kaip padidėjęs vartotojas (kaip admin)?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugpjūtis 27, 2008, 19:54
Donorų grupės

"Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords nustojo veikti.

Problema sukėlė programa nustoja veikti teisingai. Windows colse programą ir pranešti jums, jei tirpalas yra prieinama. "

Kuris pasirodo, kai bandau žaisti. LOL kas kita "funkcija" meniu juostoje statinių, išskyrus žaidimus. Galiu konfigūruoti, atnaujinti, registruoti, pradėti klausytis muzikos, bet aš negaliu žaisti. Radau "nustatyti", kuri reikalauja pateikti kodo eilutė (. DLL) kažkur failą, bet nežinau kaip tai padaryti, arba net jei ji veikia.

Tai gali būti tik vienas iš tų žaidimų, kurie nebus rodomi su Vista.

EDIT: O ir taip, aš bandžiau veikia kaip administratorius. Aš taip pat išbandyti keletą skirtingų suderinamumo režimu.
Old Rugpjūtis 28, 2008, 11:00
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by Bubba View Post
Radau "nustatyti", kuri reikalauja pateikti kodo eilutė (. DLL) kažkur failą, bet nežinau kaip tai padaryti, arba net jei ji veikia.
Ar turite nuorodą į šį pakeitimą?

Old Rugpjūtis 28, 2008, 11:47
Donorų grupės

Yep, Aš norėjau įtraukti ją į paskutinę žinutę, tačiau gavau atitraukė mano dukra, lol. Čia

http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143

Aš atsisiųsti failą, aš tiesiog nežinau, kur dėti ją ar kaip įdėti ten ..........,.
Old Rugpjūtis 28, 2008, 13:10
Moderatorius Grupė

Ji turėtų būti tiesiog perkelkite į klausimą ir jį nuleisti į žaidimų programos aplanką.

Gotta verta pabandyti.

Old Rugpjūtis 28, 2008, 13:46
Donorų grupės

Neveikia, aš ką tik išbandžiau. ir taip, ji buvo verta pabandyti. Any other suggestions?

Dang, aš mačiau tik 13 Gigs erdvės kairėje mano kietajame diske. Time to get kitą Raptor ir tada klaidą Jums bičiuliams apie RAID. Geras dalykas jau yra pamoka, kad čia dėl .............
Old Rugpjūtis 28, 2008, 14:24
Moderatorius Grupė

Jei visi norite daugiau erdvės, tada RAID turbūt nėra išeitis. Tai bus tik jums redundency ar daugiau greitį.

I don't know much about games todėl tikiuosi, kad kažkas bus įsikišti

Old Rugpjūtis 29, 2008, 03:58
Donorų grupės

Well thanks anyway. Tikriausiai iš aukščiau ženklas pradėti mokytis mano + knyga, o ne žaisti žaidimus, lol.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ar HJT darbo Vista? Bubba Virus, Spyware & Security 5 17 gruodis 2008 14:18
Ar Acer F-22 Darbas su 64 bitų Vista? Rapolyne Graphics Cards & Monitoriai 7 4 lapkritis 2008 06:47
Vista Sound Recorder. Kaip tai veikia ashmehta BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 Gegužė 12, 2008 12:30
Ar mano PC Games dirbti su Vista? xAlanxEnglandx PC & konsolės Žaidimai 3 24 gruodis 2007 15:53
IE7 neveikia ant Vista Home Premium HistoryGirl Naršyklėms & FTP Klientai 8 20 rugsėjis 2007 11:55
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.