![]() |
|
| |||
| |||
| Es centos iegūt Knights of Old Republikas Sith Lords braukt uz manu Vista sistēmas bez luck pēdējā naktī. Kāds got any ideas? EDIT: Es mēģināju saderības režīmā bez mīlestības jau tā, ka nešķiet darbu, es domāju, ka vajadzēja strādāt ar evertyhing lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas patiesībā notiek, kad jūs mēģināt palaist? Vai esat mēģinājuši darboties kā paaugstināts lietotājs (kā admin)?
|
| |||
| |||
| "Star Wars: Knights of Old Republikas II: Sith Lords ir pārtraucis savu darbu. Problēma ir radījusi programmu, lai pārtrauktu darbojas pareizi. Logi būs colse programmu un informē jūs, ja šķīdums ir pieejami. " Ka NOP uz augšu, ja mēģinu spēlēt. LOL visi citi "īpašība" uz izvēlnes joslu darbi izņemot spēle. Es var konfigurēt tā, atjaunināt to, reģistrēt uzklausa sākuma mūziku, bet es nevaru spēlēt to. Es atklāju "Fix", kas paredz laišanu līnija koda (. Dll) kaut kur failu, bet es nezinu, kā to darīt, vai pat, ja tā darbojas. Tas var tikai viens no šīs spēles, ka nedarbosies ar Vista. EDIT: Ak un jā, es centos rādīt, admin. Es arī mēģināja vairākas atšķirīgas no saderību veidiem. |
|
| |||
| |||
| Vai jums saiti uz šo noteikt?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Yep, es gribēju iekļaut to pēdējo ierakstu, bet saņēma sabojāta mana meita, lol. Šeit: http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143 Esmu lejupielādēt failu, es nezinu, kur likt to vai to, kā īstenot to tur ..........,. |
|
| |||
| |||
| Būtu jābūt tikai jautājums par vilkšanu un nomešanu to spēles programmu mapi. Gotta ir vērts mēģināt.
|
| |||
| |||
| Nestrādāja, es tikko izmēģināju. un jā, bija vērts mēģināt. Any other suggestions? Dang, es tikai redzēju Man ir tikai 13 Gigs no vietas uz manu cieto disku. Laiks, lai iegūtu citu raptor un tad bug jums puiši par RAID. Laba lieta jau ir pamācību par šo šeit ............. |
|
| |||
| |||
| Ja gribēsiet vairāk vietas, tad RAID, iespējams, nav ceļš. Tas būs tikai jums redundency vai vairāki ātruma. Es nezinu daudz par spēlēm tā, cerams, ka kāds cits būs solis collas
|
| |||
| |||
| Labi thanks anyway. Iespējams, zīmi no augšas, lai sāktu pētīt manu + grāmatu, bet ne spēlēt spēles lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |