![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am încercat să te Cavalerilor din Vechiul Republicii, The Lords sith pentru a rula pe sistemul meu Vista fără noroc azi-noapte. Oricine-ai nici o idee? EDIT: Am incercat la modul de compatibilitate cu nici o iubesc deja, astfel încât nu pare a funcţiona, m-am gândit că ar fi trebuit să lucreze cu evertyhing lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce se întâmplă de fapt, atunci când încercaţi să rulaţi-l? Aţi încercat să ruleze ca un ascensor utilizator (ca admin)?
|
| |||
| |||
| "Star Wars: Knights din Vechea Republica II: The sith Lords a oprit de lucru. O problemă a determinat ca programul să nu mai funcţioneze corect. Windows va colse de program şi vă poate anunţa dacă o soluţie este disponibil. " Aceasta apare atunci când încercaţi să redaţi. LOL de fiecare alte "feature" de pe bara de meniu de lucrări cu excepţia juca jocul. Nu pot configura, actualiza, registru ea, auzi la deschiderea de muzică, dar nu pot să-l joace. Mi-am găsit un "fix", care necesită introducerea unei linii de cod (. Dll) undeva în dosar, dar nu stiu cum sa fac asta, sau chiar în cazul în care acesta lucrează. Aceasta poate fi doar una din acele jocuri care nu vor rula cu Vista. EDIT: Ah şi da, am încercat să ruleze ca admin. Am încercat de asemenea, mai multe moduri de compatibilitate. |
|
| |||
| |||
| Ai un link la acest remediu?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Da, am vrut să-l includeţi în ultimul post, dar am distras de fiica mea, lol. Aici: http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143 L-am descărcat fişierul, eu doar nu stiu de unde a pus-o sau cum a pus-o acolo ..........,. |
|
| |||
| |||
| Acesta ar trebui să fie doar o chestiune de glisare şi fixare a acestuia în jocuri program dosar. Trebuie să fie în valoare de o încercare.
|
| |||
| |||
| Nu au de lucru, am încercat. şi, da, că merită încercat. Orice alte sugestii? Dang, tocmai am văzut-am doar 13 Gigs a mai rămas spaţiu pe hard-disk. Timpul pentru a obţine un alt Raptor şi apoi bug baieti ai despre RAID. Bine că există deja un tutorial pe care aici ............. |
|
| |||
| |||
| Dacă tot ce se vrea mai mult spaţiu, apoi RAID, probabil, nu este modul în care să merg. Care vor doar să te redundency sau mai multe viteze. Nu ştiu prea multe despre jocuri deci sperăm că altcineva va pas inch
|
| |||
| |||
| Ei bine mersi, oricum. Probabil de la un semn de mai sus pentru a începe studierea mea A + carte şi să nu joace jocuri lol. |