![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Snažil som sa dostať Rytieri zo Starého republika, Sith páni bežať na mojom systéme Vista bez šťastia poslednú noc. Každý, kto má nejaké názory? EDIT: Zkoušel jsem v režime kompatibility s žiadnu lásku už tak, že sa nezdá byť v práci, som si myslel, že mal na prácu s evertyhing lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo vlastne deje, keď sa pokúsite spustiť? Už ste vyskúšali beh ako zvýšené užívateľa (ako admin)?
|
| |||
| |||
| "Star Wars: Rytieri zo Starej republiky II: Sith páni prestal pracovať. A problém, ktorý spôsobil program prestať pracovať správne. Windows budú cols programu a oznámi vám, ak roztok nie je k dispozícii. " To uvidíte, keď sa snažím hrať. LOL každé ďalšie "funkciu" na menu bar funguje okrem hrať hry. Já ju konfigurovať, aktualizovať je, zaregistrovať sa, počúvať hudbu otvorení ale nemôžem prehrať. Našiel som a "opraviť", ktorá si vyžaduje umiestniť riadok kódu (. Dll) niekde v súbore, ale neviem, ako to urobiť, alebo aj keď to funguje. To môže byť len jedna z tých hier, ktoré nie sú v rozpore s Vista. EDIT: No a áno, som sa pokúsil beží ako admin. Tiež som sa pokúsil v niekoľkých rôznych režimoch kompatibility. |
|
| |||
| |||
| Máš odkaz na túto opravu?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jo, myslím, že to patrí v posledný príspevok, ale dostal nepozorný by moja dcéra, lol. Tu: http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143 Já si stiahli súbor, len neviete, kde ju, alebo ako ju tam ..........,. |
|
| |||
| |||
| Malo by byť len záležitosťou pretiahnete ho do hry program zložku. Musím za to skúsiť.
|
| |||
| |||
| Nefungoval, som sa pokúsil ju. a áno, je dobré sa o to pokúsiť. Akékoľvek ďalšie návrhy? Dang, som videl som len 13 Koncerty priestoru vľavo na mojom pevnom disku. Čas získať ďalšie raptor a potom ste chybu štipendistov o RAID. Dobrá vec je už návod na ktoré tu ............. |
|
| |||
| |||
| Ak je všetko, čo chcem je viac miesta, potom RAID asi nie je správna cesta. To bude práve vám redundency alebo viac rýchlosťou. Neviem nič o hry, tak dúfajme, že niekto iný bude krok palcov
|
| |||
| |||
| Tak i tak vďaka. Pravdepodobne znamenia shure začať študovať moju knihu A +, a nie hrať hry lol. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Má hjt prácu na Vista? | Bubba | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 17. decembra 2008 14:18 |
| Má Acer F-22 Práca s 64 Bit Vista? | Rapolyne | Graphics Cards & Monitory | 7 | 4. novembra 2008 06:47 |
| Vista zvukový záznamník. Ako to funguje | ashmehta | Všeobecné Software Chat | 3 | 12. mája 2008 12:30 |
| Bude moje práce s PC Games Vista? | xAlanxEnglandx | PC a herné konzoly | 3 | 24. December 2007 15:53 |
| IE7 nefunguje na Vista Home Premium | HistoryGirl | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 8 | 20. September 2007 11:55 |
| Thread Tools | |
| |