мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Било ко кноткле како за Котор 2 до рада у Виста?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26 авг 2008, 06:15
Донаторска Група

Default Било ко кноткле како за Котор 2 до рада у Виста?

Покушао сам добити Книгхтс оф Стари Републиц, Тхе Ситх господарима да тече на мој Видик систем са ниједан срећа синоћ. Било ко је добио било који идеја?

Едит: ЈА суђен Цомпатибилиты моду без љубави већ да се 'чинити се за посао, ја мислио да је требало да раде са евертыхинг лол.
Old 26 авг 2008, 06:30
Модератор / ица групе

Шта заправо дешава када покушате да покренете Интернет?

Јесте ли покушао трчање Интернет као узвишени корисника (као админ)?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 27 авг 2008, 19:54
Донаторска Група

"Стар Уарс: Книгхтс оф Стари Републиц ИИ: Тхе Ситх господарима престала да раде.

А проблем је узроковао да програм престати радити исправно. Уиндоус ће цолсе програм и обавестити Вас ако решење је доступна. "

Који попс горе када покушате репродуковати. ЛОЛ свака друга "опција" на траци менија, осим радова играти игру. Ја могу конфигурисати га, модернизирати га, регистровати се, чује отварање музике, но не могу га играти. Нашао сам је "поправили", који захтева стављање на једној линији кодова (. Длл) негде у датотеку, али не знам како да то урадите, па чак и ако се то ради.

Овај мај праведан бити једна од оних игара које се неће приказивати са Видик.

Едит: Ех и да, ЈА суђен трчање као админ. Такође сам покушао на неколико различитих начина компатибилности.
Old 28 авг 2008, 11:00
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Буббле View Post
Нашао сам је "поправили", који захтева стављање на једној линији кодова (. Длл) негде у датотеку, али не знам како да то урадите, па чак и ако се то ради.
Имате ли линк на ову поправити?

Old 28 авг 2008, 11:47
Донаторска Група

Ыеп, ја значило да бисте га укључили у последњи пост, али је добио омести моје ћерке, лол. Овде:

хттп://ууу.олд-републиц.цом/индекс.пх...илеинфо&ид=143

И'ве преузели датотеку, сам не знам где да га или како да га тамо ..........,.
Old 28 авг 2008, 13:10
Модератор / ица групе

Требало би да буде само ствар преву и пустите га у играма програм фолдер.

Морам се исплати пробати.

Old 28 авг 2008, 13:46
Донаторска Група

Није 'посао, ЈА праведан суђен то. и да, било је вредно пробати. Било који други предлог?

Данг, ја сам само видела само 13 наступе простора лево на мој хард диск. Време је за још један Раптор гет а затим буг вас другова о РАИД. Добра ствар већ постоји туториал о томе овде .............
Old 28 авг 2008, 14:24
Модератор / ица групе

Ако желите да се све више простора, РАИД онда вероватно није пут. То ће вам дати само редунденцы или више брзина.

Не знам много о играма, тако ће, надамо се, неко други корак у.

Old 29 авг 2008, 03:58
Донаторска Група

Уелл тханкс Аныуаы. Вероватно знак одозго да бисте започели студирање А + моје књиге и не играмо лол.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Да ли ХЈТ радити на Виста? Буббле Вирус, Спыуаре и безбедност 5 17 децембар 2008 14:18
Да ли Ацер Ф-22 Рад са 64-битна Виста? Раполыне Грапхицс Цардс & Мониторс 7 4 новембар 2008 06:47
Видик звук записничар. Хоу доес ит уорк асхмехта Уопштено Софтуаре Цхат 3 12 мај 2008 12:30
Хоће ли мој ПЦ Игре рад са Виста? ксАланксЕнгландкс ПЦ & конзоле Игре 3 24 децембар 2007 15:53
ИЕ7 не раде на Виста Хоме Премиум ХисторыГирл Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 8 20. сеп 2007 11:55
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц