![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Покушао сам добити Книгхтс оф Стари Републиц, Тхе Ситх господарима да тече на мој Видик систем са ниједан срећа синоћ. Било ко је добио било који идеја? Едит: ЈА суђен Цомпатибилиты моду без љубави већ да се 'чинити се за посао, ја мислио да је требало да раде са евертыхинг лол. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта заправо дешава када покушате да покренете Интернет? Јесте ли покушао трчање Интернет као узвишени корисника (као админ)?
|
| |||
| |||
| "Стар Уарс: Книгхтс оф Стари Републиц ИИ: Тхе Ситх господарима престала да раде. А проблем је узроковао да програм престати радити исправно. Уиндоус ће цолсе програм и обавестити Вас ако решење је доступна. " Који попс горе када покушате репродуковати. ЛОЛ свака друга "опција" на траци менија, осим радова играти игру. Ја могу конфигурисати га, модернизирати га, регистровати се, чује отварање музике, но не могу га играти. Нашао сам је "поправили", који захтева стављање на једној линији кодова (. Длл) негде у датотеку, али не знам како да то урадите, па чак и ако се то ради. Овај мај праведан бити једна од оних игара које се неће приказивати са Видик. Едит: Ех и да, ЈА суђен трчање као админ. Такође сам покушао на неколико различитих начина компатибилности. |
|
| |||
| |||
| Имате ли линк на ову поправити?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Ыеп, ја значило да бисте га укључили у последњи пост, али је добио омести моје ћерке, лол. Овде: хттп://ууу.олд-републиц.цом/индекс.пх...илеинфо&ид=143 И'ве преузели датотеку, сам не знам где да га или како да га тамо ..........,. |
|
| |||
| |||
| Требало би да буде само ствар преву и пустите га у играма програм фолдер. Морам се исплати пробати.
|
| |||
| |||
| Није 'посао, ЈА праведан суђен то. и да, било је вредно пробати. Било који други предлог? Данг, ја сам само видела само 13 наступе простора лево на мој хард диск. Време је за још један Раптор гет а затим буг вас другова о РАИД. Добра ствар већ постоји туториал о томе овде ............. |
|
| |||
| |||
| Ако желите да се све више простора, РАИД онда вероватно није пут. То ће вам дати само редунденцы или више брзина. Не знам много о играма, тако ће, надамо се, неко други корак у.
|
| |||
| |||
| Уелл тханкс Аныуаы. Вероватно знак одозго да бисте започели студирање А + моје књиге и не играмо лол. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Да ли ХЈТ радити на Виста? | Буббле | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 17 децембар 2008 14:18 |
| Да ли Ацер Ф-22 Рад са 64-битна Виста? | Раполыне | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 4 новембар 2008 06:47 |
| Видик звук записничар. Хоу доес ит уорк | асхмехта | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 12 мај 2008 12:30 |
| Хоће ли мој ПЦ Игре рад са Виста? | ксАланксЕнгландкс | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 24 децембар 2007 15:53 |
| ИЕ7 не раде на Виста Хоме Премиум | ХисторыГирл | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 8 | 20. сеп 2007 11:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |