![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben, The Siir Lords benim Vista sistem üzerinde hiçbir şans Dün gece çalışmasına Eski Cumhuriyet Şövalyeleri almaya çalıştı. Herkes bir fikrin var mı? EDIT: Zaten bu iş için değil hiçbir sevgi ile Uyumluluk modu denedim, o lol evertyhing çalışmak gerekiyordu düşündüm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerçekte, bunları çalıştırmayı denediğinizde olur? Bir yükseltilmiş kullanıcı olarak çalışan çalıştı mı (bir yönetici olarak)?
|
| |||
| |||
| "Star Wars: The Old Republic II Knights: Bu Siir Lords çalışma durdu. Bir sorun düzgün çalışmasını durdurmak için program neden oldu. Windows programı colse ve size bildirir kullanılabilir bir çözümdür. " Bu kadar zaman oynamaya çalışın çıkar. Menü çubuğunda LOL her "özelliği" oyun oynamak dışında çalışır. Bu, bu güncelleme ben yapılandırabilirsiniz, bu kayıt, açılış müziği duymak ama çalamıyor. Hangi dosya (. Vb) bir kod bir satır yerleştirmek gerekiyor ama nasıl ya da bile işler yapanları bilmiyorum bir "düzeltme" bulundu. Bu sadece bir Vista ile çalıştırılmayacak oyunları olabilir. EDIT: Evet ve evet, denedim yönetici olarak çalışıyor. Ben de denedim uyumluluk modu farklı birkaç. |
|
| |||
| |||
| Bunu düzeltmek için bir bağlantı var mı?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Evet, ben son sonrası eklemeniz ama benim kızım, LOL tarafından deli var. İşte: http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143 Ben, ben sadece nerede ve söylemek için nasıl bir koy bilmiyorum dosyayı indirdiğiniz ..........,. |
|
| |||
| |||
| Sadece sürükleyerek bir konu ve oyun programı klasör içine düşüyor olmalıdır. Lazım olmak değerinde bir deneyin.
|
| |||
| |||
| Iş değil mi, ben de denedim. ve evet, bir deneyin değer. Any other suggestions? Dang, sadece Sadece alan 13 Gb'lik Sabit diskinizde kaldığını gördük. Saat ve ardından RAID hata size Fellows hakkında başka bir Raptor almak için. Şey zaten bir eğitsel bir İyi Burada ............. |
|
| |||
| |||
| Eğer, istediğin daha fazla alan, daha sonra muhtemelen gitmek için yol değildir RAID olduğunu. Bu sadece redundency veya daha fazla hız vereceğiz. Ben çok oyun hakkında bu kadar umarım in istifa edecek başka biri bilmiyorum
|
| |||
| |||
| Evet Yine de teşekkürler. Yukarıdan Muhtemelen bir işaret A çalışmalarına başlamak için + kitap değil lol oyunlar oynarlar. |