менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Хто-небудь знати, як KOTOR 2 для роботи в Vista?

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 серпня 2008, 06:15
Донор групи

Default Хто-небудь знати, як KOTOR 2 для роботи в Vista?

Я спробував отримати Лицарі Старої Республіки, Sith Lords працювати на моїй системі Vista з не щастило минулої ночі. Кого-небудь є будь-яка ідея?

EDIT: Я спробував режим сумісності з вже не любов, щоб не здатися на роботу, я подумав, що повинен був працювати з evertyhing LOL.
Old 26 серпня 2008, 06:30
Модератор групи

Що насправді відбувається, коли ви намагаєтесь запустити?

Ви куштували працює як підвищений користувачів (як адміністратор)?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 27 серпня 2008, 19:54
Донор групи

"Star Wars: Лицарі Старої Республіки II: The Sith Lords перестало працювати.

Проблема призвела до зупинки програми працюють правильно. Windows буде colse програмі і повідомить вас, якщо рішення є ".

Це спливає, коли я намагаюся грати. LOL всі інші "особливість" у рядку меню, за винятком робіт гру. Я можу налаштувати його, оновлювати її, зареєструвати його, чути відкриття музику, але я не можу грати. Я знайшов "виправити", які вимагають, жодного рядка коду (. DLL), десь у файлі, але я не знаю, як це зробити, або навіть якщо він працює.

Це може бути просто одним з тих ігор, які не будуть працювати з Vista.

EDIT: Ах так, і я спробував Запуск із правами адміністратора. Я також спробував декілька з режимів сумісності.
Old 28 серпня 2008, 11:00
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
Я знайшов "виправити", які вимагають, жодного рядка коду (. DLL), десь у файлі, але я не знаю, як це зробити, або навіть якщо він працює.
У вас є посилання на це виправити?

Old 28 серпня 2008, 11:47
Донор групи

Так, я мав на увазі включити його в останній пост, але довелося відволіктися від моєї дочки, LOL. Тут:

http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143

Я викачав файл, я просто не знаю, де поклали його або як його там поклав ..........,.
Old 28 серпня 2008, 13:10
Модератор групи

Вона повинна бути просто справою перетягнувши їх в папку програми ігор.

Gotta Be варто спробувати.

Old 28 серпня 2008, 13:46
Донор групи

Не працює, я просто спробував. і так, це варто спробувати. Будь-які інші пропозиції?

Данг, я тільки що бачив у мене тільки 13 Концерти вільного місця на жорсткому диску. Час, щоб отримати інший Raptor, а потім помилка ви, хлопці, про RAID. Добре, що вже є підручник по що тут .............
Old 28 серпня 2008, 14:24
Модератор групи

Якщо ви просто хочете більше простору, то RAID, ймовірно, це не шлях. Це буде просто дати вам redundency або більше швидкість.

Я багато чого не знаємо про ігри так що сподіваюся, хтось ще крок дюйма

Old 29 серпня 2008, 03:58
Донор групи

Ну все одно подяки. Ймовірно, це знак згори, щоб почати вивчати мої книги +, а не грати в ігри LOL.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
HJT чи робота над Vista? Bubba Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 5 17 грудня 2008 14:18
Лі Acer F-22 працює з 64 розрядної Vista? Rapolyne Графічні карти & Монітори 7 4 листопада 2008 06:47
Vista Sound Recorder. Як це працює ashmehta General Software чат 3 12 травня 2008 12:30
Чи буде мій комп'ютер Ігри роботі з Vista? xAlanxEnglandx PC & консоль Gaming 3 24 грудня 2007 15:53
IE7 не працює на Vista Home Premium HistoryGirl Веб-браузери & FTP-клієнти 8 20 вересня 2007 11:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.