![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я спробував отримати Лицарі Старої Республіки, Sith Lords працювати на моїй системі Vista з не щастило минулої ночі. Кого-небудь є будь-яка ідея? EDIT: Я спробував режим сумісності з вже не любов, щоб не здатися на роботу, я подумав, що повинен був працювати з evertyhing LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що насправді відбувається, коли ви намагаєтесь запустити? Ви куштували працює як підвищений користувачів (як адміністратор)?
|
| |||
| |||
| "Star Wars: Лицарі Старої Республіки II: The Sith Lords перестало працювати. Проблема призвела до зупинки програми працюють правильно. Windows буде colse програмі і повідомить вас, якщо рішення є ". Це спливає, коли я намагаюся грати. LOL всі інші "особливість" у рядку меню, за винятком робіт гру. Я можу налаштувати його, оновлювати її, зареєструвати його, чути відкриття музику, але я не можу грати. Я знайшов "виправити", які вимагають, жодного рядка коду (. DLL), десь у файлі, але я не знаю, як це зробити, або навіть якщо він працює. Це може бути просто одним з тих ігор, які не будуть працювати з Vista. EDIT: Ах так, і я спробував Запуск із правами адміністратора. Я також спробував декілька з режимів сумісності. |
|
| |||
| |||
| У вас є посилання на це виправити?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Так, я мав на увазі включити його в останній пост, але довелося відволіктися від моєї дочки, LOL. Тут: http://www.old-republic.com/index.ph...ileinfo&id=143 Я викачав файл, я просто не знаю, де поклали його або як його там поклав ..........,. |
|
| |||
| |||
| Вона повинна бути просто справою перетягнувши їх в папку програми ігор. Gotta Be варто спробувати.
|
| |||
| |||
| Не працює, я просто спробував. і так, це варто спробувати. Будь-які інші пропозиції? Данг, я тільки що бачив у мене тільки 13 Концерти вільного місця на жорсткому диску. Час, щоб отримати інший Raptor, а потім помилка ви, хлопці, про RAID. Добре, що вже є підручник по що тут ............. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви просто хочете більше простору, то RAID, ймовірно, це не шлях. Це буде просто дати вам redundency або більше швидкість. Я багато чого не знаємо про ігри так що сподіваюся, хтось ще крок дюйма
|
| |||
| |||
| Ну все одно подяки. Ймовірно, це знак згори, щоб почати вивчати мої книги +, а не грати в ігри LOL. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HJT чи робота над Vista? | Bubba | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 17 грудня 2008 14:18 |
| Лі Acer F-22 працює з 64 розрядної Vista? | Rapolyne | Графічні карти & Монітори | 7 | 4 листопада 2008 06:47 |
| Vista Sound Recorder. Як це працює | ashmehta | General Software чат | 3 | 12 травня 2008 12:30 |
| Чи буде мій комп'ютер Ігри роботі з Vista? | xAlanxEnglandx | PC & консоль Gaming | 3 | 24 грудня 2007 15:53 |
| IE7 не працює на Vista Home Premium | HistoryGirl | Веб-браузери & FTP-клієнти | 8 | 20 вересня 2007 11:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |