mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Assassins Creed, mintys ir specifikacijos

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2009, 09:02
Narys

Default Assassins Creed, mintys ir specifikacijos

Heyy guys,

Just looking at getting Assassins Creed dėl iš draugo rekomendacija, ir buvo tiesiog įdomu, ką sorta spec jums reikia paleisti su padoriu kokybės žaidimą, apie vidutiniškai ar labai būtų gerai. Ive seen specifikacijas internete, bet aš žinau, kad jie niekada tiesa yra, ką ji iš tikrųjų laikosi ..

Dabartinis PC yra taip (upgrade greičiau man galvoti)
Procesorius (-ai) "Intel Pentium D 3.4GHz (O / C) Motherboard ASRock Conroe 1333 - D667 RAM atmintis 2x 2GB 800MHZ OCZ Graphics Card (-ai) XFX NVIDIA 8800GS Alpha Dog (384mb) Visos mintys welcome :-)
Old Birželis 13, 2009, 08:56
Narys

Kompiuteris yra bauda už tai .. tu tikriausiai bus galima paleisti beveik visiškai.
Old Birželis 13, 2009, 10:12
Narys

Cheers, thats malonus siurprizas, aš tikėjosi, kad reikia turėti atnaujinti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Galutinė Specifikacijos bet paskutiniais mintis? Mooseknuckle General Hardware Chat 23 Rugpjūtis 20, 2008 18:25
Jūsų mintys yra reikalingi! KGI General Hardware Chat 1 28 gruodis 2007 14:34
Mintis? treyford General Hardware Chat 3 14 rugsėjis 2007 12:03
Turto mintis. McBee General Hardware Chat 2 20 liepa 2007 08:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.