![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Heyy guys, Just looking at getting Assassins Creed dėl iš draugo rekomendacija, ir buvo tiesiog įdomu, ką sorta spec jums reikia paleisti su padoriu kokybės žaidimą, apie vidutiniškai ar labai būtų gerai. Ive seen specifikacijas internete, bet aš žinau, kad jie niekada tiesa yra, ką ji iš tikrųjų laikosi .. Dabartinis PC yra taip (upgrade greičiau man galvoti) Procesorius (-ai) "Intel Pentium D 3.4GHz (O / C) Motherboard ASRock Conroe 1333 - D667 RAM atmintis 2x 2GB 800MHZ OCZ Graphics Card (-ai) XFX NVIDIA 8800GS Alpha Dog (384mb) Visos mintys welcome :-) |
|
| |||
| |||
| Kompiuteris yra bauda už tai .. tu tikriausiai bus galima paleisti beveik visiškai. |
|
| |||
| |||
| Cheers, thats malonus siurprizas, aš tikėjosi, kad reikia turėti atnaujinti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Galutinė Specifikacijos bet paskutiniais mintis? | Mooseknuckle | General Hardware Chat | 23 | Rugpjūtis 20, 2008 18:25 |
| Jūsų mintys yra reikalingi! | KGI | General Hardware Chat | 1 | 28 gruodis 2007 14:34 |
| Mintis? | treyford | General Hardware Chat | 3 | 14 rugsėjis 2007 12:03 |
| Turto mintis. | McBee | General Hardware Chat | 2 | 20 liepa 2007 08:48 |
| Temos įrankiai | |
| |