мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Ассассинс веровање, тхоугхтс & Спецификације

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2009, 09:02
Мембер Гроуп

Default Ассассинс веровање, тхоугхтс & Спецификације

Хеыы момачки,

Само гледам узимајући Ассассинс веровање о Препорука пријатеља, а управо се питате, што сорта спец то вам је потребна за покретање игре са пристојне квалитета, о средње високим или би било добро. Иве видио онлине наочаре, али знам да су то никада истински представљају на оно што стварно траје ..

Тренутни ПЦ је као што следи (упграде пре мене мисле)
Процесор (и) Интел Пентиум Д 3.4ГХз (о / ц) матичне плоче Асроцк Цонрое 1333 - Д667 РАМ Меморија 2кс 2ГБ 800мхз ОЦЗ Грапхицс Цард (са) КСФКС НВИДИА 8800ГС Алпха Дог (384мб) Свака мисао добродошао :-)
Old 13. јуни 2009, 08:56
Мембер Гроуп

Ваше рачунар је у реду за то .. вероватно ћете бити у могућности да тече то на готово пуна.
Old 13. јуни 2009, 10:12
Мембер Гроуп

Клицање, тај пријатно изненадити, био сам очекивао да морају да имају на надоградњу.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Завршна наочаре било који последњих мисли? Моосекнуцкле Генерал Хардуаре Цхат 23 20 аугуст 2008 18:25
Ваше мисли су потребне! КГИ Генерал Хардуаре Цхат 1 28 децембар 2007 14:34
Тхоугхтс? треыфорд Генерал Хардуаре Цхат 3 14. сеп 2007 12:03
Изградити нове мисли. мцбее Генерал Хардуаре Цхат 2 20. јула 2007 08:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц