![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy хлопці, Просто дивлячись на отримання Assassins Creed за рекомендацією одного, і було просто цікаво, які сорти Spec Ви вимагаєте, щоб запустити гру з пристойної якості, про середню або високої буде добре. Ive бачили специфікації в Інтернеті, але я знаю, що вони ніколи не представляють дійсне до того, що вона дійсно приймає .. Поточні ПК виглядає наступним чином (оновлення незабаром мені здається) Процесор (и) Intel Pentium D 3.4GHz (O / C) Материнська плата Asrock Conroe 1333 - D667 RAM пам'яті 2x 2GB 800MHz OCZ Graphics Card (и) XFX NVIDIA 8800GS Alpha Dog (384MB) Будь-які думки Ласкаво просимо :-) |
|
| |||
| |||
| Ваш комп'ютер за це штраф .. ви, імовірно, зможе запустити його на майже повну. |
|
| |||
| |||
| Cheers, Thats приємного здивування, я очікував, потрібно мати для оновлення. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Заключні специфікації будь-якого останні думки? | Mooseknuckle | Генеральний обладнання чат | 23 | 20 серпня 2008 18:25 |
| Необхідні Ваші думки! | KGI | Генеральний обладнання чат | 1 | 28 грудня 2007 14:34 |
| Думки? | treyford | Генеральний обладнання чат | 3 | 14 вересня 2007 12:03 |
| Нові будівництва думки. | Макбі | Генеральний обладнання чат | 2 | 20 липня 2007 08:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |