по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Atari да завърши играта пиратство

Reply

Нишка Инструменти
Old 25-ти май 2008 г., 14:01
Новите държави Група

Default Atari да завърши играта пиратство

Цитат:
В изказването си вчера на Wedbush Морган на ценни книжа годишен мениджмънт Достъп конференция, на Atari основател предложи игра пиратството скоро ще бъде нещо от миналото, благодарение на нови чипове.
"Налице е стелт криптиране нарича чип TPM, че се случва на дънни платки от по-голямата част от компютрите, които се излиза сега," той посочи,
"Какво, което казва е, че в игрите бизнес ще бъде в състояние да шифровате с абсолютно проверими частен ключ в криптиране света - което е uncrackable от хора по интернет и чрез което се пароли - което ще даде възможност за огромен пазар да се развива в някои от областите, където пиратството е истински проблем. "
Bushnell си мисли, че пиратството на филми и музика, обаче, е вероятно unstoppable защото "ако можете да го гледате и ще можете да го чуя, можете да го копирате."
"Игрите са друго нещо, защото игрите са толкова обвързана с тази на код. TPM на воля, в действителност, абсолютно спре пиратството на gameplay.
"Веднага след като инсталираната база на хардуер TPM чип стане достатъчно голяма, ние ще започнем да видите приходи, идващи от Азия и Индия по време, когато преди това не се прави смисъл."
Чудя се дали това ще изличавам.
Old 25-ти май 2008 г., 14:06
Администратор Група

Аз ще повярвам, когато го видя.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25-ти май 2008 г., 14:39
Номер на групата

Също с мен Дейв, това е добра идея и всички, но ако се направи изискване от страна на правителствата, за да бъде включено на дънни платки, то няма да бъде. Както в края на краищата, някой няма да си купя един дънната платка, защото тя е анти-пиратство чип върху нея. И това ще струва дънната manufaturers повече, за да направи дъските.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 25-ти май 2008 г., 14:42
Администратор Група

Плюс това е нормално, изтъквани като uncrackable когато той е не.

Някой винаги има тенденция да се намери начин около нея.
Old 25-ти май 2008 г., 14:52
Номер на групата

Това е много вярно, всеки път noew анти-пиратство неща излиза, е казва, че се uncrackable, yethere сме, опитвайки се да го спре.
Old 25-ти май 2008 г., 14:57
Администратор Група

Аз съм не кажа, че не подкрепят това, то е само тези неща никога не изглежда да работят.

Аз също мисля, тези компании, които искат / необходимостта от опазване на техните данни се намери начин, който не струват много хора, които не се опитват да пляскане тя така или иначе.

Те се приема че ние всички ще плащат повече за нашите mobos, защо трябва да съм, когато аз не съм отговорен за проблема, на първо място.
Old 26-ти май 2008 г., 04:37
Номер на групата

"uncrackable" .... hmmmmmm. ........ Аз като че ли помниш Хитлер заяви, че около Енигма.

Титаник беше "unsinkable" също не помниш ли?

История не ни казва, че нищо не е 100% сигурно .... ако може да се криптира, след което тя може да бъде unencrypted.

I DONT играят игри и DONT опитвам към пляскане тях, но като направи изявление, че е искал да хвърлят ръкавицата към определени милиони крекери по целия свят. Много от тях обичат да бъде предизвикателство и не го като хоби, а не за пари.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26-ти май 2008 г., 10:32
Новите държави Група

Той може да не работят, но тя трябва да се започне. Неговото добри компании, които започват да пляскане определени по-трудно пирати. Това, което DONT разберат защо спиране на игри. Ами £ 3000 + Adobe CS3 капитана колекции, които печелят пиратски ежедневни да не споменем oporating системи. Защо да се съсредоточи само върху £ 30 - £ 40 игри??? Все пак неговото начало
Old 26-ти май 2008 г., 10:40
Администратор Група

Err, това е нищо ново, те са били крекинг определени от самото първо Windows.

Всички софтуерни идва с криптиране или онлайн активиране др които те се опитват да се разширят и да направи по-сигурен от години.
Old 26-ти май 2008 г., 11:32
Новите държави Група

Yer знам, но това е първият хардуер implamented опит е, че не????
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Какво е най-добрият PC игра? kittengirl38654 PC & конзолата Gaming 30 5-и парламентарен Mar 2009 15:13
Коя игра, за да xactly PC & конзолата Gaming 11 19 Авг 2008 15:05
Стари PC игри Kev64942 PC & конзолата Gaming 1 13 Сеп 2007 09:32
Награда за играта си! джунглата-bhoy PC & конзолата Gaming 4 1-ви септември 2007 12:36
X-Мъже The Game swordude PC & конзолата Gaming 1 21 Окт 2006 10:08
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc