![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще повярвам, когато го видя.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също с мен Дейв, това е добра идея и всички, но ако се направи изискване от страна на правителствата, за да бъде включено на дънни платки, то няма да бъде. Както в края на краищата, някой няма да си купя един дънната платка, защото тя е анти-пиратство чип върху нея. И това ще струва дънната manufaturers повече, за да направи дъските.
| |||
| |||
| Плюс това е нормално, изтъквани като uncrackable когато той е не. Някой винаги има тенденция да се намери начин около нея. |
|
| |||
| |||
| Това е много вярно, всеки път noew анти-пиратство неща излиза, е казва, че се uncrackable, yethere сме, опитвайки се да го спре. |
|
| |||
| |||
| Аз съм не кажа, че не подкрепят това, то е само тези неща никога не изглежда да работят. Аз също мисля, тези компании, които искат / необходимостта от опазване на техните данни се намери начин, който не струват много хора, които не се опитват да пляскане тя така или иначе. Те се приема че ние всички ще плащат повече за нашите mobos, защо трябва да съм, когато аз не съм отговорен за проблема, на първо място. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ Аз като че ли помниш Хитлер заяви, че около Енигма.
Титаник беше "unsinkable" също не помниш ли? История не ни казва, че нищо не е 100% сигурно .... ако може да се криптира, след което тя може да бъде unencrypted. I DONT играят игри и DONT опитвам към пляскане тях, но като направи изявление, че е искал да хвърлят ръкавицата към определени милиони крекери по целия свят. Много от тях обичат да бъде предизвикателство и не го като хоби, а не за пари. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Той може да не работят, но тя трябва да се започне. Неговото добри компании, които започват да пляскане определени по-трудно пирати. Това, което DONT разберат защо спиране на игри. Ами £ 3000 + Adobe CS3 капитана колекции, които печелят пиратски ежедневни да не споменем oporating системи. Защо да се съсредоточи само върху £ 30 - £ 40 игри??? Все пак неговото начало |
|
| |||
| |||
| Err, това е нищо ново, те са били крекинг определени от самото първо Windows. Всички софтуерни идва с криптиране или онлайн активиране др които те се опитват да се разширят и да направи по-сигурен от години. |
|
| |||
| |||
| Yer знам, но това е първият хардуер implamented опит е, че не???? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво е най-добрият PC игра? | kittengirl38654 | PC & конзолата Gaming | 30 | 5-и парламентарен Mar 2009 15:13 |
| Коя игра, за да | xactly | PC & конзолата Gaming | 11 | 19 Авг 2008 15:05 |
| Стари PC игри | Kev64942 | PC & конзолата Gaming | 1 | 13 Сеп 2007 09:32 |
| Награда за играта си! | джунглата-bhoy | PC & конзолата Gaming | 4 | 1-ви септември 2007 12:36 |
| X-Мъже The Game | swordude | PC & конзолата Gaming | 1 | 21 Окт 2006 10:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |