![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I když budeme přesvědčeni, že to vidím já.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stejné se mnou Dave, je to dobrý nápad, a všichni, ale pokud je to udělali požadavek vlády, aby mohla být zařazena na základních deskách, nebude. Jak je po všem, někdo nebude kupovat desku, protože má anti-pirátství čip na to. A to by stálo desce manufaturers více učinit desky.
| |||
| |||
| Plus tohle je obvykle kšeftoval jako uncrackable když tomu tak není. Někdo vždy vede k nalezení cesty kolem něj. |
|
| |||
| |||
| To je velmi pravdivé, pokaždé noew Anti-piráti tak vyjde, je to prý být uncrackable, yethere jsme a snažili se ho zastavit. |
|
| |||
| |||
| Já neříkám, nemám ho podporuje, je to právě tohle nikdy zdá se do práce. Myslím si také, že tyto společnosti chtějí / potřebují k ochraně svých dat najít tak, že nemá cenu se velmi osob, kterým nejsou snaží crack to tak. Jsou to za předpokladu, budeme všichni platit více za naše mobos, proč bych měl, když jsem nenese odpovědnost za problém, na prvním místě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ I zdá se, pamatujte Hitler řekl, že asi Enigma.
Titaniku byla "nepotopitelný" příliš pamatuješ? Historie nám říká, že nic není 100% bezpečné .... pokud může být šifrováno, pak jej lze nezašifrované. I dont dont hrát hry a zkuste to bezva, ale učinit prohlášení rád, že je jako házet si rukavice milionů ťuknutý po celém světě. Mnozí z nich milují výzvu a to jako hobby, a ne za peníze. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Nemusí to fungovat, ale je třeba začít. Jeho dobré, že společnosti se začínají nedovolit těžší na piráty. Jaké i dont pochopit, proč se zastavit na hry. Co o 3000 liber + Adobe CS3 mistr sbírky, které si pirátský každodenní nemluvě oporating systémů. Proč se soustředit jen na £ 30 - £ 40 her? Stále jeho start |
|
| |||
| |||
| Ehm, je to nic nového, byly krakovacího dolů, protože hned první Windows. Veškerý software je dodáván s šifrováním nebo online aktivaci atd., které byly snaží předem a učinit bezpečnější pro let. |
|
| |||
| |||
| Yer já vím, ale toto je první hardwarový implamented pokus to je ne?? |