![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα το πιστέψω όταν το δω.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίδια με Dave μου, είναι καλή ιδέα και όλα, αλλά αν δεν γίνει η απαίτηση από τις κυβερνήσεις για να συμπεριληφθούν στις μητρικές κάρτες, δεν θα είναι. Όπως μετά από όλα, κάποιος δεν θα αγοράσω μια μητρική πλακέτα, διότι έχει ένα τσιπ κατά της πειρατείας σε αυτό. Και θα ήταν το κόστος της μητρικής πλακέτας manufaturers περισσότερο στο να καταστήσουν τα διοικητικά συμβούλια.
| |||
| |||
| Πλέον αυτά τα πράγματα είναι συνήθως touted ως uncrackable όταν δεν συμβαίνει αυτό. Κάποιος πάντα την τάση να βρούμε έναν τρόπο γύρω από αυτό. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι πολύ σωστό, κάθε φορά noew κατά της πειρατείας stuff βγαίνει, είναι ότι πρέπει να uncrackable, yethere μας, προσπαθώντας να το σταματήσουν. |
|
| |||
| |||
| Δεν λέω ότι δεν την υποστηρίζουν, είναι ακριβώς αυτά τα πράγματα ποτέ δεν φαίνεται να λειτουργεί. Πιστεύω, επίσης, αυτές οι εταιρείες που θέλουν / χρειάζονται για την προστασία των δεδομένων τους βρούμε έναν τρόπο που δεν το κόστος είναι πολύ άτομα τα οποία δεν προσπαθεί να σπάσει αυτό έτσι κι αλλιώς. Είναι αναλαμβάνοντας όλοι θα πληρώσουν περισσότερα για μας mobos, γιατί θα πρέπει, όταν εγώ δεν είμαι υπεύθυνη για το πρόβλημα στην πρώτη θέση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ I φαίνεται να θυμόμαστε Χίτλερ είπε ότι περίπου Enigma.
Ο Τιτανικός ήταν "ακαταπόντιστος" εγώ θυμάμαι; Η ιστορία μας λέει ότι τίποτα δεν είναι 100% ασφαλές .... αν μπορεί να είναι κρυπτογραφημένη, τότε μπορεί να είναι χωρίς κρυπτογράφηση. I dont dont παίξουν παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να σπάσει τους, αλλά κάνοντας μια δήλωση όπως αυτή, είναι σαν να πετάμε το γάντι σε εκατομμύρια κράκερ όλο τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς αγαπούν την πρόκληση και το κάνουμε σαν χόμπι, δεν με μετρητά. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Ίσως δεν λειτουργεί αλλά πρέπει να είναι μια αρχή. Καλό είναι ότι οι εταιρείες έχουν αρχίσει να πατάξουν δυσκολότερο για τους πειρατές. I dont Τι καταλαβαίνω είναι γιατί σταματούν στα παιχνίδια. Τι γίνεται με το 3000 + £ Adobe CS3 πλοίαρχος συλλογές που λαμβάνουν καθημερινά πειρατικά για να μην αναφέρουμε oporating συστήματα. Γιατί μόνο η εστίαση σε £ 30 - £ 40 παιχνίδια;;; Πάντα την περίοδο έναρξης |
|
| |||
| |||
| Err, τίποτα δεν είναι καινούργια, έχουν πάταξη από τα πρώτα τα Windows. Όλα λογισμικό έρχεται με κρυπτογράφηση ή online ενεργοποίηση κλπ. τα οποία έχουν προσπαθούμε να προωθήσουμε και να γίνει πιο ασφαλής για χρόνια. |
|
| |||
| |||
| YER ξέρω, αλλά αυτό είναι το πρώτο υλικό implamented προσπάθεια δεν είναι;;;; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποιο είναι το καλύτερο PC game; | kittengirl38654 | PC & Console Gaming | 30 | 5 Μαρ 2009 15:13 |
| Ποιο παιχνίδι για να | xactly | PC & Console Gaming | 11 | 19 Αυγ 2008 15:05 |
| Παλιά PC Game | Kev64942 | PC & Console Gaming | 1 | 13 Σεπ 2007 09:32 |
| Best παιχνίδι ποτέ! | ζούγκλα-bhoy | PC & Console Gaming | 4 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC & Console Gaming | 1 | 21 Οκτ 2006 10:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |