![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vjerujem da ću ga kad mi je vidjeti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave isti sa mnom, to je dobra ideja i sve, ali osim ako je izrađen od strane vlada uvjet za to da se nalaze na matičnim pločama, neće biti. Kao što je uostalom, netko neće kupiti matičnu ploču jer ima protiv piratstva čip na sebi. I to bi trošak matična ploča manufaturers više učiniti zajednice.
| |||
| |||
| Plus ove stvari obično je krišom promatrati kao uncrackable kada nije. Netko je uvijek sklon pronaći način uokolo. |
|
| |||
| |||
| To je vrlo istinita, svaki put noew pirateriji stuff izlazi, to je rekao da se uncrackable, yethere smo, pokušavajući ga zaustaviti. |
|
| |||
| |||
| Im 'ne kazivanje ne podržavaju ga, to je upravo ovo stvari nikada činiti se to funkcionirati. JA isto tako misliti da je ta kompanija želite / trebate kako bi zaštitili svoje podatke pronaći način da ne cijeni ljude koje samom nije pokušava ispucati to anyway. Oni pretpostavljaju da će sve platiti više za našu mobos, zašto bi ja kad nisam odgovoran za probleme na prvo mjesto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ Čini se da ću zapamtiti Hitler je rekao da je oko Enigma.
Titanik je bio "nepotopljiv" previše zapamti? Povijest nam govori da ništa nije 100% siguran .... ako se to može biti šifriran, a zatim se može unencrypted. JA dont igrati igre i dont pokušati ispucati ih, ali činimo kao što je izjava da je, kao što je bacanje niz istrpiti milijunima krekeri širom svijeta. Mnogi od njih vole izazov i raditi kao hobi, a ne za gotovinu. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| On svibanj ne rade, ali to mora biti početak. Njegov dobar tvrtkama koje počinju jače ispucati dolje na pirate. Što ja dont shvatiti zašto se zaustaviti na igrama. Što o £ 3000 + Adobe CS3 Master zbirki koje dobijete piratske svakodnevnom da ne spominjem oporating sustavima. Zašto samo fokusirati na £ 30 - £ 40 pobjednik "na psihologiju"? Ipak njegova početak |
|
| |||
| |||
| Biti u zabludi, to ništa novo, oni su lamanje dolje od prvih Windowsa. Sve dolazi sa softverom za šifriranje ili online aktivaciju itd. kojima su bili i unaprijed pokušava učiniti sigurnijim za godina. |
|
| |||
| |||
| Yer znam, ali ovo je prvi pokušaj hardvera implamented zar ne?? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koja je najbolja PC igra? | kittengirl38654 | PC & konzole Igre | 30 | 5. ožujak 2009 15:13 |
| Koje igre da biste dobili | xactly | PC & konzole Igre | 11 | 19. kolovoz 2008 15:05 |
| Stare PC Game | Kev64942 | PC & konzole Igre | 1 | 13. Ruj 2007 09:32 |
| Najbolja igra ikad! | džungla-bhoy | PC & konzole Igre | 4 | 1. rujan 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC & konzole Igre | 1 | 21. listopad 2006 10:08 |
| Thread Tools | |
| |