![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én azt hiszem, ha látom.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugyanaz velem Dave, ez egy jó ötlet, meg minden, de ha ez egy követelmény, a kormányok számára, hogy szerepelnek Alaplapok, nem lesz. Mivel mindezek után, valaki nem vesz egy alaplapot, mert van egy anti-kalózkodás chip van. És költsége alaplap manufaturers több ahhoz, hogy a kártyákat.
| |||
| |||
| Ráadásul ez a cucc rendesen touted, mint uncrackable ha ez nem így van. Valaki mindig hajlik egy olyan modellt, amely körülötte. |
|
| |||
| |||
| Ez nagyon igaz, minden alkalommal noew szoftverhasználat elleni cucc jön ki, akkor azt mondta, hogy uncrackable, yethere mi, próbálják megállítani. |
|
| |||
| |||
| Nem mondom én nem támogatja azt, hogy csak ez a dolog nem úgy tűnik, hogy működik. Én is úgy gondolom, ezek a vállalatok, amelyek szeretnék / szükség, hogy megvédjék adatokat megtaláljuk a módját, hogy nem jár az emberek, akiknek nem próbál meg amúgy is kiváló. Azt feltételezzük, hogy mi minden többet fizetni a mi mobos, miért kellene, ha nem vagyok felelős a probléma az első helyen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ Úgy látszik, ne feledjük Hitler azt mondta, hogy körülbelül Enigma.
A Titanic volt "unsinkable" is emlékszel? Történelem elárulja, hogy semmi sem 100% biztos .... ha titkosított, akkor lehet titkosítatlan. I dont játszani, és ne próbálja meg a kiváló, de hogy egy ilyen, olyan, mintha le a páncélkesztyű millió krakkolóüzem világszerte. Közülük sokan szeretik a kihívást, és csinálni, mint egy hobbi, nem pedig készpénzben. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy nem működik, de meg kell kezdeni. Az jó, hogy a vállalatok kezdik meg kiváló nehezebb a kalózok. What I dont értem, hogy miért hagyja abba a játékot. Mi a helyzet a £ 3000 + Adobe CS3 master gyűjtemények hogy kap kalózkodott mindennapi nem beszélve oporating rendszerek. Miért csak a hangsúly a £ 30 - £ 40-játékok??? Még mindig az a kezdet |
|
| |||
| |||
| Err, ez nem újdonság, hogy a már cracking meg, mivel az első Windows-t. Minden szoftver érkezik a titkosítást, illetve az online aktiválás stb azok próbálok előre és biztonságosabbá teszik az évben. |
|
| |||
| |||
| Yer tudom, de ez az első hardver implamented kísérlet ugye???? |