![]() |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מאמין שזה יהיה כאשר אני רואה את זה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לי אותו הדבר עם דייב, זה רעיון טוב והכל, אבל אלא אם זה נעשה על ידי דרישה ממשלות שהוא ייכלל ב motherboards, זה לא יהיה. כמו אחרי הכל, מישהו לא לקנות לוח האם, כי יש לו נגד פירטיות על זה הצ 'יפ. וזה יעלה manufaturers יותר לוח האם כדי להפוך את הלוחות.
| |||
| |||
| בנוסף הדברים האלה הוא בדרך כלל touted כפי uncrackable כאשר הוא לא. מישהו תמיד נוטה למצוא דרך לעקוף את זה. |
|
| |||
| |||
| זה ממש נכון, כל פעם noew נגד פירטיות דברים יוצא, היא אמרה שיש uncrackable, yethere שאנחנו, מנסה לעצור אותו. |
|
| |||
| |||
| אני לא אומר שאני לא תומך בו, זה פשוט זה לא נראה עבודה. אני גם חושב כי חברות אלה רוצה / צריך להגן על הנתונים למצוא דרך שאינה עלות מאוד אנשים אשר אינם מנסים לפצח את זה בכל מקרה. הם בהנחה נמשיך לשלם יותר עבור כל שלנו mobos, למה כדאי לי מתי אני לא אחראי על הבעיה מלכתחילה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ אני זוכר נראה כי היטלר אמר בנושא תמוהה.
היה עצום של "unsinkable" גם זוכר? ההיסטוריה מספרת לנו כי שום דבר לא 100% בטוחה .... אם זה יכול להיות מוצפן, אז זה יכול להיות מוצפנות. אני dont לשחק משחקים dont מנסה לפצח אותם, אבל קבלת הצהרה ככה, זה כמו לזרוק את כפפת שריון למיליוני crackers ברחבי העולם. רבים מהם אוהב אתגרים ולעשות את זה בתור תחביב, ולא במזומן. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| יתכן שהוא לא יפעל אבל זה חייב להיות התחלה. טוב שלה כי חברות מתחילות קשה לפצח למטה על פיראטים. מה שאני מבין הוא מדוע dont נעצרים משחקים. מה לגבי 3000 + £ Adobe CS3 Master אוספי כי לא כל יום מקבלים pirated להזכיר oporating מערכות. למה להתמקד רק על £ 30 - £ 40 משחקים? את עדיין התחלה |
|
| |||
| |||
| לטעות, זה דבר חדש, הם עברו מאז הסדקות למטה מאוד הראשון של Windows. התוכנה מגיעה עם כל הצפנה או מקוון הפעלה וכו 'אשר יש להם מנסה לקדם ולבצע יותר בטוח במשך שנים. |
|
| |||
| |||
| Yer אני יודע, אבל זה הוא הראשון חומרה implamented ניסיון זה לא???? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה הוא משחק המחשב הטוב ביותר? | kittengirl38654 | PC & קונסולת משחקים | 30 | ה -5 בחודש מרץ 2009 15:13 |
| איזה משחק כדי לקבל | xactly | PC & קונסולת משחקים | 11 | 19th אוגוסט 2008 15:05 |
| משחק המחשב הישן | Kev64942 | PC & קונסולת משחקים | 1 | 13 ספטמבר 2007 09:32 |
| המשחק הטוב ביותר אי פעם! | ג 'ונגל-bhoy | PC & קונסולת משחקים | 4 | 1 ספטמבר 2007 12:36 |
| X-Men משחק | swordude | PC & קונסולת משחקים | 1 | 21st אוקטובר 2006 10:08 |
| שרשרת כלים | |
| |