![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš manau, kad kai aš jį pamatyti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas pats pas mane Dave, tai gera idėja, ir visi, bet jei tai padaryta reikalavimas vyriausybėms, kad ji galėtų būti įtraukta į pagrindinių plokščių, ji negali būti. Kaip po visų, kas nors bus ne pirkti plokštę, nes ji buvo anti-piratavimo lustą jį. Ir kainuos plokštė manufaturers daugiau padaryti lentos.
| |||
| |||
| Plius ši medžiaga yra paprastai touted kaip uncrackable, kai ji nėra. Kažkas visada linkusi rasti būdą aplink jį. |
|
| |||
| |||
| Tai labai teisinga, kiekvieną kartą noew antipiratinių Daiktai išeina, tai sako, kad uncrackable, yethere mes, bando jį sustabdyti. |
|
| |||
| |||
| I'm not saying I don't ją palaiko, it's just this stuff, atrodo, niekada dirbti. Aš taip pat manau, kad šios bendrovės, kurios nori / reikia apsaugoti savo duomenis rasite taip, kad nebūtų ekonomiškai labai žmonių, kuriems yra ne bandant užkirsti jis vistiek. Jie tariant, mes visi daugiau mokėti už mūsų mobos, kodėl aš, kai aš nesu atsakingas už pirmąją vietą problema. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ Man atrodo, kad prisiminti Hitleris sakė, kad apie Enigma.
Titanikas "buvo" unsinkable "per Prisiminti? Istorija mums sako, kad nieko 100% saugaus .... jei ji gali būti užkoduoti, tada jis gali būti paprastasis. I dont žaisti žaidimus ir Dont try to crack juos, bet kaip padaryti, kad pareiškimą, tarsi mesti pirštinės milijonams krekerių visame pasaulyje. Daugelis jų meilės problemas ir padaryti tai kaip hobis, o ne grynaisiais. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Ji negali dirbti, bet jis turi būti paleisti. Jo gerai, kad įmonės pradeda kelią sunkiau dėl piratai. What I dont suprasti, kodėl sustoti ties žaidimus. Ką apie £ 3.000 + Adobe CS3 Master kolekcijas, kad gauti piratinės kasdien nekalbant oporating sistemų. Kodėl tik dėmesio £ 30 - £ 40 žaidimų? Dar jos pradžioje |
|
| |||
| |||
| Klaidos, tai nieko naujo, jie buvo žlugdomas nuo pirmųjų Windows. Visi programinė įranga tiekiama su šifravimo arba interneto aktyvavimo ir tt, kuriais jie buvo bandyti iš anksto ir labiau saugoma metų. |
|
| |||
| |||
| Yer aš žinau, bet tai pirmasis aparatūros implamented bandymas tai ne?? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Koks yra geriausias PC žaidimų? | kittengirl38654 | PC & konsolės Žaidimai | 30 | 5 kovas 2009 15:13 |
| Kuris žaidimas gauti | xactly | PC & konsolės Žaidimai | 11 | Rugpjūtis 19, 2008 15:05 |
| Senas PC Game | Kev64942 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 13 rugsėjis 2007 09:32 |
| Geriausias žaidimas kada nors! | Jungle-bhoy | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 1 rugsėjis 2007 12:36 |
| X-Men The Game | swordude | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 21 spalis 2006 10:08 |
| Temos įrankiai | |
| |