![]() |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es uzskatu, ka, kad es to redzu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pats ar mani Dave, tā ir laba ideja un visiem, bet, ja tas ir iesniegts prasības valdību, lai tā iekļautu motherboards, tā nebūs. Jo galu galā, kāds nepērk mātesplati, jo tā ir anti-pirātisma chip par to. Un tas izmaksātu mātesplati manufaturers vairāk, lai padarītu plāksnes.
| |||
| |||
| Plus tas stuff parasti touted kā uncrackable, kad tā nav. Kāds vienmēr tiecas atrast ceļu apkārt. |
|
| |||
| |||
| Tas ir ļoti patiesa, katru reizi noew anti-pirātisma stuff neizdalās, tas varētu būt arī uncrackable, yethere mēs esam, mēģina to apturēt. |
|
| |||
| |||
| Es nesaku, es neatbalstu to, tas ir tikai šī stuff nekad šķiet strādāt. Es arī domāju, ka šie uzņēmumi, kas vēlas / vajadzību aizsargāt savus datus atrast tā, ka tas nav izmaksu tieši tie cilvēki, kuriem nav mēģina kreka to anyway. Viņi pieņem, mēs visi maksāt vairāk par mūsu mobos, kāpēc man, kad es esmu atbildīgs par problēmu vispirms. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ Man šķiet, ka atceros Hitlers teica, ka par Enigma.
Titāniks bija "unsinkable" pārāk atceries? Vēsture stāsta mums, ka nekas nav 100% droša .... ja tas var būt kodēti, tad to var nešifrētā veidā. I dont spēlēt spēles un dont mēģināt kreka viņiem, bet kas paziņojums, piemēram, ka ir kā throwing paredz izaicinājumu miljoniem krekeri visā pasaulē. Daudzi no viņiem patīk izaicinājums un darīt to kā hobijs, nevis naudas. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Tā nevar strādāt, bet tas ir sākums. Tās labi, ka uzņēmumi sāk vērstos grūtāk par pirātismu. Kas i dont saprast ir kādēļ apstāties pie spēles. Ko par £ 3000 + Adobe CS3 master kolekcijas, kas get pirātisku ikdienas nemaz nerunājot oporating sistēmām. Kāpēc tikai koncentrēties uz £ 30 - £ 40 spēles? Joprojām tā sākums |
|
| |||
| |||
| Grēkot, tas ir nekas jauns, tie ir bargi, jo pats pirmais Windows. Visas programmatūras nāk ar šifrēšanu vai tiešsaistes aktivizācijas uc, ko viņi ir mēģinājuši, lai veicinātu un padarītu drošu gadiem. |
|
| |||
| |||
| Yer es zinu, bet šis ir pirmais aparatūra implamented mēģinājums vai ne?? |
![]() |
|
| Bookmarks |