![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Voi cred că atunci când am văzut-o.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| La fel cu mine Dave, este o idee bună şi de toate, dar cu excepţia cazului în care a făcut o cerinţă de guverne pentru a fi incluse pe Placi de baza, acesta nu va fi. Aşa cum, după toate, cineva nu va cumpara o placa de bază, pentru că are un anti-piraterie chip pe ea. Şi s-ar costa placa de bază pentru a face mai multe manufaturers camerelor.
| |||
| |||
| Plus chestia asta este, în mod normal ca touted uncrackable atunci când nu este. Cineva mereu tendinţa de a găsi o cale in jurul lui. |
|
| |||
| |||
| Asta este foarte adevarat, de fiecare dată noew anti-piraterie chestii iese, este declarat a fi uncrackable, yethere suntem, încercând să-l opresc. |
|
| |||
| |||
| Im 'nu spui că nu-l suport, este doar chestia asta nu pare să funcţioneze. Am de asemenea, că aceste companii care doresc / necesitatea de a proteja datele găsi o cale care nu costa foarte oameni care nu sunt încercarea de a sparge-o oricum. Sunt presupunând toate vom plăti mai mult pentru a ne mobos, de ce trebuie să fac atunci când nu sunt responsabili pentru această problemă, în primul rând. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ Nu pare să-şi amintească faptul că Hitler a spus despre Enigma.
De Titanic a fost "unsinkable" prea îţi aminteşti? Istoria ne spune ca nimic nu este 100% sigur .... în cazul în care acesta poate fi criptat, atunci acesta poate fi necriptate. I dont juca jocuri şi dont încerca să crack ei, dar a face o declaraţie de genul asta, este ca a aruncat pe provocarea de a milioane de biscuiti, la nivel mondial. Mulţi dintre ei dragoste, o provocare şi o fac ca un hobby, nu pentru bani. Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Este posibil să nu funcţioneze, dar aceasta trebuie să fie un început. Ei bun început că acele companii care sunt mai greu de rezolvat în jos pe pirati. Ce i dont înţeleg de ce se opresc la jocuri. Ce-i cu £ 3000 + Adobe CS3 maestru colectii care te piratate de zi cu zi ca să nu mai vorbim oporating sisteme. De ce doar sa se concentreze asupra £ 30 - £ 40 de jocuri? Totuşi sale un început |
|
| |||
| |||
| Err, nu-i nimic nou, pe care le-au fost de cracare în jos de la foarte primul Windows. Toate software-ul vine cu criptare sau online de activare etc pe care le-au fost în avans şi de încercarea de a face mai sigure de ani de zile. |
|
| |||
| |||
| Yer ştiu, dar aceasta este prima încercare de hardware implamented este nu-i asa???? |
![]() |
|
| Marcaje |