![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I keď budeme presvedčení, že to vidím ja.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rovnaké so mnou Dave, je to dobrý nápad, a všetci, ale ak je to urobili požiadavku vlády, aby mohla byť zaradená na základných doskách, nebude. Ako je po všetkom, niekto nebude kupovať dosku, pretože má anti-pirátstvu čip na to. A to by stálo doske manufaturers viac urobiť dosky.
| |||
| |||
| Plus tohle je zvyčajne kšeftoval ako uncrackable keď tomu tak nie je. Niekto vždy vedie k nájdeniu cesty okolo neho. |
|
| |||
| |||
| To je veľmi pravdivé, zakaždým noew Anti-piráti tak vyjde, je to vraj byť uncrackable, yethere sme a snažili sa ho zastaviť. |
|
| |||
| |||
| Já neříkám, nemám ho podporuje, je to práve tohle nikdy zdá sa do práce. Myslím si tiež, že tieto spoločnosti chcú / potrebujú k ochrane svojich dát nájsť tak, že nemá cenu sa veľmi osôb, ktorým nie sú snaží crack to tak. Sú to za predpokladu, budeme všetci platiť viac za naše mobos, prečo by som mal, keď som nenesie zodpovednosť za problém, na prvom mieste. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ I zdá sa, pamätajte Hitler povedal, že asi Enigma.
Titaniku bola "nepotopitelný" príliš pamätáš? História nám hovorí, že nič nie je 100% bezpečné .... ak môže byť Šifrovaný, potom ho možno nezašifrovaný. I dont dont hrať hry a skúste to bezva, ale urobiť vyhlásenie rád, že je ako hádzať si rukavice miliónov tuknut po celom svete. Mnohí z nich milujú výzvu a to ako hobby, a nie za peniaze. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Nemusí to fungovať, ale je potrebné začať. Jeho dobré, že spoločnosti sa začínajú nedovoliť ťažšie na pirátov. Aké i dont pochopiť, prečo sa zastaviť na hry. Čo o 3000 libier + Adobe CS3 majster zbierky, ktoré si pirátsky každodenné nehovoriac oporating systémov. Prečo sa sústrediť len na £ 30 - £ 40 hier? Stále jeho štart |
|
| |||
| |||
| Ehm, je to nič nové, boli krakovacom nadol, pretože hneď prvý Windows. Všetok softvér je dodávaný s šifrovaním alebo online aktiváciu atď, ktoré boli snaží vopred a urobiť bezpečnejšie pre rokov. |
|
| |||
| |||
| Yer já vím, ale toto je prvý hardvérový implamented pokus to je ne?? |