![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вјерујем да ћу га кад ми је видети.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Даве исти са мном, то је добра идеја и све, али осим ако је израђен од стране влада услов за то да се налазе на матичним плочама, неће бити. Као што је уосталом, неко неће купити матичну плочу јер има против пиратерије чип на себи. И то би костим матична плоча мануфатурерс више учинити заједнице.
| |||
| |||
| Плус ове ствари обично је кришом посматрати као унцрацкабле када није. Неко је увек склон пронаћи начин уоколо. |
|
| |||
| |||
| То је веома истинита, сваки пут ноеу пиратерије стуфф излази, то је рекао да се унцрацкабле, ыетхере смо, покушавајући га зауставити. |
|
| |||
| |||
| Им 'не казивање не подржавају га, то је управо ово ствари никада чинити се за посао. ЈА исто тако мислити да је та компанија желите / потреба како би заштитили своје податке пронаћи начин да не цени људе које самом није покушава прасак то Аныуаы. Они претпостављају да ће све да плати више за нашу мобос, зашто би ја кад нисам одговоран за проблеме на прво место. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "унцрацкабле" .... хмммммм. ........ Чини се да ћу да запамти Хитлер је рекао да је око Енигма.
Титанику је био "непотопљив" превише запамти? Историја нам говори да ништа није 100% сигуран .... ако се то може бити шифровану, а затим се може уненцрыптед. ЈА донт играти игре и донт покушати прасак их, али чинимо као што је изјава да је, као што је бацање низ истрпити милионима крекери широм света. Многи од њих воле изазов и радити као хоби, а не за готовину. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Он мај не раде, али то мора да буде почетак. Његов добар компанијама које почињу јаче прасак доле на пирата. Шта ја донт схватити зашто се зауставити на играма. Шта о £ 3000 + Адобе ЦС3 Мастер збирки које добијете пиратске свакодневном да не спомињем опоратинг системима. Зашто само фокусирати на £ 30 - £ 40 игра? Ипак његова почетак |
|
| |||
| |||
| Бити у заблуди, то ништа ново, они су ламање доле од првих Уиндоус-. Све долази са софтвером за кодиран или онлине активирање итд којима су били и унапред покушава да учини сигурнијим за година. |
|
| |||
| |||
| Ыер знам, али ово је први покушај хардвера импламентед зар не?? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Која је најбоља ПЦ игра? | киттенгирл38654 | ПЦ & конзоле Игре | 30 | 5 март 2009 15:13 |
| Које игре за добити | ксацтлы | ПЦ & конзоле Игре | 11 | 19 аугуст 2008 15:05 |
| Старе ПЦ Гаме | Кев64942 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 13. сеп 2007 09:32 |
| Најбоља игра икад! | џунгла-бхоы | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 1 септембар 2007 12:36 |
| Кс-Мен Тхе Гаме | суордуде | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 21 октобар 2006 10:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |