![]() |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben görmek İnanmıyor edeceğiz.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benimle aynı Dave, bu iyi bir fikir ve tüm bu, ama eğer bu hükümetler tarafından gereği yapılmış's için anakartlar eklenmiş olması, bu olmaz. Çünkü o bir anti-üzerinde korsan çip bütün olarak sonra, birisi bir anakart satın değildir. Ve bu anakart manufaturers kurullarında yapmak için daha fazla mal olacaktır.
| |||
| |||
| Ayrıca bunlar normal uncrackable olarak değil touted olduğunu. Biri her zaman bir yol bulmak için eğilimindedir. |
|
| |||
| |||
| Bu çok, her noew karşıtı doğru-korsan şeyler gelir, dedi's, uncrackable için yethere biz, onu durdurmak için çalışıyorum. |
|
| |||
| |||
| Onu desteği yok, sadece bu şeyleri çalışmaları gibi asla söyleyerek değilim. Ben de istiyorum bu şirketler / veri korumak gerekir düşünüyorum kime yine de çatlak çalışıyor değil çok kişi maliyeti olmayan bir yol bulmak. Onlar tüm mobos daha fazla öder, neden ben ilk yerde sorun sorumlu değilim gerekir olduğunu varsayıyoruz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "uncrackable" .... hmmmmmm. ........ Ben hatırlıyorum Hitler gibi söyledi hakkında Enigma.
Bu Titanik "unsinkable" de hatırlıyorum neydi? Geçmişi şey% 100 güvenli .... bize söyler Eğer şifreli olabilir, daha sonra şifrelenmemiş olabilir. Onları çatlamak çalıştığınızda, oyunlar ve dont dont ama böyle bir açıklama yaparken, dünyadaki kraker binlerce okumak atma gibi. Birçoğu bir sorun sevgi ve bir hobi olarak yapmak değil, para için. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Bu çalışmayabilir ancak bir başlangıç olmalı. Bu şirketlerin zor korsanlar çökertmeye başladı iyi. Anlıyorum ne dont nedenle oyunlar ile bitmemektedir. Peki ya £ 3000 + sistemin oporating bahsetmek için günlük korsan almak Adobe CS3 Master koleksiyonları. Neden sadece £ 30 odaklanmak - £ 40 oyunlar? Hala bir başlangıç |
|
| |||
| |||
| Yanılmak, bu çok yeni, çok, ilk olarak Windows beri çökertilmesi olmuştur. Tüm yazılım şifreleme veya avans olarak çalışıyor çevrimiçi etkinleştirme gibi ve yıl daha güvenli yapmak ile gelir. |
|
| |||
| |||
| Yer biliyorum ama bu ilk donanım girişimi implamented bu değil mi?? |
![]() |
|
| Bookmarks |