![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я вважаю, що коли я його бачу.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Те ж зі мною, Дейв, це гарна ідея, і все, але якщо це зроблено на вимогу уряду для нього повинні бути включені в системних платах, він не буде. Як врешті-решт, хтось не купити материнську плату, оскільки воно по боротьбі з піратством чіпа на ній. І це буде коштувати плати manufaturers більше зробити рад.
|
|||
|
|||
|
Плюс цього матеріалу, як правило, підноситься як невзламиваемим, коли це не так.
Хтось завжди прагне знайти спосіб обійти його. |
|
|
|||
|
|||
|
Ось це дуже вірно, кожну добу noew боротьбі з піратством Stuff виходить, це називається невзламиваемим, yethere ми, намагаючись зупинити його.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я не кажу, я не підтримую його, просто ця річ здається, ніколи не працювати.
Я також думаю, що ці компанії, які хочуть / необхідність захисту своїх даних знайти спосіб, який не варті самі люди, які не намагаються знайти його в будь-якому випадку. Вони припускаючи всі ми будемо платити більше за наших плат, навіщо мені, коли я не несе відповідальності за проблеми в першу чергу. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
".... Невзламиваемим " Hmmmmmm. ........ Пам'ятається, Гітлер заявив, що близько Enigma.
Титанік "був" непотоплюваний "дуже пам'ятаєте? Історія вчить нас, що ніщо не є 100% безпека .... якщо вона може бути зашифрована, то воно може бути в незашифрованому вигляді. I Dont грати в ігри і Dont намагаються зламати їх, але роблячи заяву так, як це кидає виклик мільйонам крекерів по всьому світу. Багато хто з них люблять виклик і зробити це як хобі, а не на готівку. Моя система: Головна Build
|
|
|
|||
|
|||
|
Вона не може працювати, але воно має бути початок. Її добре, що компанії починають зламати важче піратів. Те, що я Dont розумію, навіщо зупинятися на іграх. А як щодо £ 3000 + Adobe CS3 Master колекцій, отримати піратську повсякденних не кажучи вже про oporating систем. Навіщо акцентувати увагу тільки на £ 30 - £ 40 ігор?? Проте свій початок
|
|
|
|||
|
|||
|
Err, нічого нового, вони були тріщини вниз з самого першого Windows.
Все програмне забезпечення поставляється з шифруванням або онлайн т.д. активації якого вони намагалися заздалегідь і зробити більш безпечним років. |
|
|
|||
|
|||
|
Йер я знаю, але це перша спроба апаратного implamented чи не так???
|