![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така както аз отбелязан Имам sims 3 и всеки се опитам да се зареди го да играе, тя казва "удостоверяване грешка" и съм tryed всичко. тя инсталиран глоба и аз дори го registerd онлайн без никакви проблеми. Имам TOSHIBA лаптоп, и очевидно това е commen с този компютър? Прекарах $ 57,00 на тази игра и аз не съм като се! Може ли някой да ми помогне! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| В Sims 2, няма да играе - "Моля гарантира sims 2 диска в устройството" - Грешка | Quinton | PC & конзолата Gaming | 1 | 4 юни 2009 10:46 |
| Ами SSL удостоверяване? | Jase | Общи Софтуер Чат | 1 | 30 декември 2008 година 05:07 |
| Удостоверяване безкраен период от време | Черна магия | PC & конзолата Gaming | 3 | 20 Октомври, 2008 07:27 |
| Безжични удостоверяване неуспешно, защото от време .. HELP | fin7880 | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 17-ти септември 2008 04:21 |
| Sims 2 следващия ЕП | xactly | PC & конзолата Gaming | 14 | 27 Окт 2007 12:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |