μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Authentication erron για Sims 3, μπορεί κανείς να βοηθήσει!;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιουν 2009, 14:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Authentication erron για Sims 3, μπορεί κανείς να βοηθήσει!;

Έτσι όπως είπα έχω το Sims 3 και όποτε προσπαθώ να φορτώσει μέχρι να παίξει αυτό που λέει "authentication error" και έχω tryed πάντα. πρόστιμο θα εγκατασταθεί ακόμη και θ registerd στο internet χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχω ένα φορητό υπολογιστή Toshiba, και προφανώς αυτό είναι commen με αυτόν τον υπολογιστή; i δαπανήσει $ 57,00 για αυτό το παιχνίδι και δεν είμαι εγκατάλειψη! μπορεί κανείς να με βοηθήσει!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
The Sims 2 δεν θα παίξει - "Παρακαλούμε να το Sims 2 δίσκος βρίσκεται στη μονάδα δίσκου" - Σφάλμα Quinton PC & Console Gaming 1 4η Ιουν 2009 10:46
Τι γίνεται με την SSL γνησιότητας; Jase Γενικά Λογισμικό Chat 1 30 Δεκ. 2008 05:07
Authentication άπειρο χρόνο Black Magic PC & Console Gaming 3 20 Οκτ 2008 07:27
Ασύρματη σύνδεση απέτυχε εξαιτίας της γνησιότητας timeout .. HELP fin7880 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 17η Σεπ 2008 04:21
Sims 2 επόμενη ΕΚ xactly PC & Console Gaming 14 27 Οκτ 2007 12:51
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.