manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Autentifikacija erron na sims 3, Može bilo tko pomoć?

Reply

Thread Tools
Old 6. lipnja 2009, 14:02
Novi član grupe

Default Autentifikacija erron na sims 3, Može bilo tko pomoć?

Pa kao što sam ja izjavio je sims 3 i sve ću pokušati učitati ga igrati ga, on kaže "ovjera greška" i tryed sam sve. je instaliran u redu, a ja još registerd online bez ikakvih problema. Imam Toshiba laptop, a ovaj je navodno commen s ovom računalu? provela sam $ 57.00 na ovoj igri i sam ne daju se! može bilo tko pomoć mene!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
The Sims 2 neće igrati - "Molim vas osigurati sims 2 disk je u pogon" - Pogreška Quinton PC & konzole Igre 1 4. lipnja 2009 10:46
Što o SSL provjera autentičnosti? Jase Općenito Software Chat 1 30. prosinac 2008 05:07
Autentifikacija beskonačnu količinu vremena Black Magic PC & konzole Igre 3 20. listopad 2008 07:27
Wireless autentifikacija nije uspjela zbog timeout .. POMOĆ fin7880 Networking, Modemi & VoIP 2 17. Ruj 2008 04:21
Sims 2 slijedeća EP xactly PC & konzole Igre 14 27. listopad 2007 12:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.