![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa kao što sam ja izjavio je sims 3 i sve ću pokušati učitati ga igrati ga, on kaže "ovjera greška" i tryed sam sve. je instaliran u redu, a ja još registerd online bez ikakvih problema. Imam Toshiba laptop, a ovaj je navodno commen s ovom računalu? provela sam $ 57.00 na ovoj igri i sam ne daju se! može bilo tko pomoć mene! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| The Sims 2 neće igrati - "Molim vas osigurati sims 2 disk je u pogon" - Pogreška | Quinton | PC & konzole Igre | 1 | 4. lipnja 2009 10:46 |
| Što o SSL provjera autentičnosti? | Jase | Općenito Software Chat | 1 | 30. prosinac 2008 05:07 |
| Autentifikacija beskonačnu količinu vremena | Black Magic | PC & konzole Igre | 3 | 20. listopad 2008 07:27 |
| Wireless autentifikacija nije uspjela zbog timeout .. POMOĆ | fin7880 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 17. Ruj 2008 04:21 |
| Sims 2 slijedeća EP | xactly | PC & konzole Igre | 14 | 27. listopad 2007 12:51 |
| Thread Tools | |
| |