![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Taigi, kaip aš pareiškiau, turiu Sims 3 ir everytime I try to load it up žaisti, jis sako: "Klaida" ir aš tryed viskas. jis įrengtas baudą ir aš net registerd internete be jokių problemų. Turiu toshiba laptopa, ir matyt tai commen šio kompiuterio? praleidau 57,00 $ apie šį žaidimą ir aš ne mesti! Can anyone help me! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| The Sims 2 bus ne žaidimas - "Prašome užtikrinti Sims 2 diskas yra diskas" - Klaida | Quinton | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 4 birželis 2009 10:46 |
| Ką apie SSL? | Jase | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 30 gruodis 2008 05:07 |
| Autentifikavimas begalinis laiko | Black Magic | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 20 spalis 2008 07:27 |
| Wireless autentifikavimo nepavyko, nes timeout .. Pagalba | fin7880 | Networking, Modems & VoIP | 2 | 17 rugsėjis 2008 04:21 |
| The Sims 2 Kitas EP | xactly | PC & konsolės Žaidimai | 14 | 27 spalis 2007 12:51 |
| Temos įrankiai | |
| |