rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Uwierzytelnianie na erron Sims 3, Czy ktoś może pomóc?!

Reply

Narzędzia wątku
Old 6. czerwiec 2009, 14:02
Nowe państwa grupy

Default Uwierzytelnianie na erron Sims 3, Czy ktoś może pomóc?!

Tak jak i stwierdził Mam The Sims 3 i za każdym razem i spróbować załadować go do odtwarzać, to mówi "błąd uwierzytelnienia" i I've tryed wszystko. on zainstalowany i grzywny i nawet registerd online bez problemu. Mam sony, i najwyraźniej jest to commen z tego komputera? Spędziłem 57,00 dolarów na tej grze i nie jestem rezygnację! może ktoś mi pomoże!
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
The Sims 2 nie będzie dramatu - "Proszę upewnić The Sims 2 dysk jest w napędzie" - Błąd Quinton PC & Console Gaming 1 4 czerwca 2009 10:46
Co o uwierzytelnianie SSL? Jase Ogólne Oprogramowanie Czat 1 30 grudnia 2008 05:07
Uwierzytelnianie nieskończonej ilości czasu Black Magic PC & Console Gaming 3 20. października 2008 07:27
Wireless autoryzacji nie powiodła się z powodu limitu czasu .. POMOC fin7880 Networking, Modems & VoIP 2 17-gi Wrz 2008 04:21
Sims 2 następna PE xactly PC & Console Gaming 14 27 paź 2007 12:51
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.